Gülname : Ozzy seni hala anlayamıyorum ya, orada çok fazla uzatmak istemedim ama böyle bir şeyi bizlerden nasıl gizlemeye çalışırsın aklım almıyor… Ozzy1903 : Gülname, telefon biliyorsun ki emniyete geldiğimizde çaldı ve böyle bir haberi alınca bende şok oldum sonuçta orada hayatı tehlike de olan ben değil Psimist vardı… Kendi canım olsa hiç düşünmem feda olsun ama Psimist’in hayatını tehlikeye atacak herhangi bir hareketin içine girmeden önce çok iyi düşünmem gerekiyordu…Ayrıca bunu sizlerden zaten gizlemeyecektim ama o an bunu konuşabileceğimiz bir ortamımız yoktu sizde biliyorsunuz ki … Ufuk : Ozzy haklı Gülname … Kendini onun yerine koy hangimiz böyle büyük bir kararı bocalamadan verebilirdik… Ayrıca şimdi konuşmamız gereken konu bu değil ne yapacağımızdır… Gülname : Kusura bakmayın sinirlerim o kadar bozuk ve yıprandı ki anlatamam ve bu olayın sonu nereye varacak onu da bilmiyorum…Hem korkuyorum hem de üzülüyorum arkadaşlarımızı kurtaracağız derken Psimist’in ve Rüştü emminin hayatını tehlikeye soktuk ve bizimde hayatlarımızın tehlikede olup olmadığını bilmiyoruz. Elimiz kolumuz bağlı ve ne yapmamız gerektiğini bilmiyorum… Gülname’ nin gözleri dolmuş ve 2 tek göz yaşı yanaklarından kayıyordu … Derin bir duygusal travma geçirmek üzereydi… Ufuk cebinden çıkardığı bir mendille Gülname’ nin göz yaşlarını sildi… Ozzy1903 : Hepimizin sinirleri bozuk Gülname seni de çok iyi anlıyorum o yüzden sana kızamam… Ne yapmamız gerektiğini bende bilmiyorum ama bir çıkış yolu mutlaka olmalı… Ve nereden devam etmeliyiz bunu düşünmeliyiz…. Ufuk : Ozzy, seni en son kimin aradığını aslında öğrenebiliriz… Ozzy1903 : Nasıl öğrenebiliriz ki ? Ufuk : Operatöründe çalışan bir arkadaşım var onu arayıp seni kimin aradığını öğrenebiliriz… Gülname : (kendini biraz toparlamış halde) Bunu bize söyler mi arkadaşın …Bildiğim kadarıyla bu yasak çünkü ... Ufuk : Aslında yasak ama çok yakın bir arkadaşım bu durumda yardım isteyebiliriz…Eminim ki yardım edecektir…Ben en iyisi arkadaşı bir arayayım bu hafta gececi olarak çalışıyordu… Gülname : İstersen sabah görüş şimdi rahatsız etmiş olmayalım ? |