Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-12-2008, 02:07   #7
Akdora
Savaşçı Kartal

Akdora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ufuk : Sorun değil dediğim gibi hem gececi olduğu için sabah arasam da yardım edemez…Şimdi tam zamanı …

Ufuk telefonunu cebinden çıkarır ve arkadaşını arar… Telefon çalıyordur… 2-3 saniye sonra telefonun diğer ucundan bir ses ;

Hannibal_65 : Aloo…..

Ufuk : İyi geceler, kardeşim…

Hannibal_65 : İyi geceler, ufuk..Hayırdır sen bu saatte aramazdın bir sorun mu var ?

Ufuk : Kusura bakma kardeşim yaaa… Bir konuda yardımına ihtiyacım var…

Hannibal_65 : Yapabileceğim bir şeyse elbette…

Ufuk : Sana bir numara versem bu numarayı bugün söyleyeceğim saatte kimin hangi numaradan aradığını söyleyebilir misin ?

Hannibal_65 : Ufuk yardımcı olmak isterdim ancak bu yasak …Böyle bir şey yaptığımız takdirde başımız çok büyük bir belaya girer kardeşim…Başka bir şey söylesen seve seve ama bunu yapamam kardeşim inan…

Ufuk : Kardeşim, yasak olduğunu biliyorum ama hayat memat meselesi inan… Sende biliyorsun ya hani bizim yaptığımız bir araştırma vardı arkadaşlarımızla ilgili…O araştırmada bizimle birlikte olan arkadaşlarımızdan birisi kaçırıldı… Ve bahsettiğim numarayı aradılar o yüzden böyle bir şey istiyorum… Yasak olduğunu biliyorum ama hiçbir yasak insan hayatından daha değerli değildir sende biliyorsun ki ?

Hannibal_65 : Ciddi misin? İnan çok üzüldüm… Tamam söyle sen numarayı bakalım kim aramış sizi…

Ufuk numarayı ve aradığı saati arkadaşına söyler ve arkadaşı sistemlerinden arayan numarayı tespit etmeye başlar… Yaklaşık bir ömür gibi geçen 30 saniyenin ardından;

Hannibal_65 : Kalem kağıt varsa yanında not et hemen ufuk….

Ufuk : (bir yandan arkadaşlarına yazmalarına işaret ederek ) Tamam söyle yazıyoruz biz…

Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız.

profeminizm hareketi engellenemez !!!

milliyet blog yazıları sayfam...
Akdora Ofline   Alıntı ile Cevapla