Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-12-2008, 02:08   #8
Akdora
Savaşçı Kartal

Akdora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Hannibal_65 : Söylediğin saatlere yakın olarak G. K. Üzerine kayıtlı 0 *** *** ** ** numaradan ve D.Y. üzerine kayıtlı 0 *** *** **** numaralarından aranmış bu numara…Birazdan sana mesajla adreslerini de gönderirim sinyallerden nerede olduğunu bulmaya çalışacağım ayrıca…

Ufuk : Kardeşim nasıl bir yardım ettiğini anlatmaya kelimeler yetmez… Çok teşekkür ederim… Bunu hiçbir zaman unutmayacağım… Çok sağolasın…

Hannibal_65 : Ben teşekkür ederim kardeşim…Umarım arkadaşınızı sağ salim kurtarabilirsiniz … Kendine dikkat et görüşürüz…

Ufuk : Çok sağol kardeşim…İyi geceler… Peki Ozzy bu numaralardan hangisi seni en son aradı ?

Ozzy1903 : İlk numara Gülname’ nin numarası zaten o değil… 2. verdiği numara beni arayan numara …

Gülname : Peki şimdi ne yapacağız ?

Ufuk : Arkadaşım numaranın kayıtlı olduğu kişinin adresini ve eğer bulabilirse eğer hangi bölgeden bizi aradığını tespit etmeye çalışacak…Sonra da bana haber verecek mesajla…

Ozzy1903 : İnşallah bulabilir… Bu bilgiler çok işimize yarayacak… Umarım psimist’in hayatını kurtarmamıza yeter bunların hepsi…

Saat gece 02 yi bulmuştur ve ekip hem yorgun hem de üzgün olmanın verdiği psikoloji ile iyice yıpranmıştır…

Gülname : Araştırmayı artık yarın devam ederiz arkadaşlar…Artık evlerimize gidelim ve dinlenelim… Yorucu ve kötü bir gün geçirdik gücümüzü tekrar kazanmaya çalışalım…

Ufuk : Evet, haklısın… Felaket yorgunum ve uykumda gelmeye başladı .

Ozzy1903 arabayı çalıştırır ve bu sefer evlerinin önüne kadar bırakır ekibi… İlk olarak Ufuğu bırakır evine , ardından da Gülname’ yi …

Gülname : Endişe etme artık, Ozzy… Korkmana gerek yok kendimize bakabiliriz biz de tamam mı ?

Ozzy1903 : Psimist’in başına gelenlerden sonra bu söylediğini ne kadar yapabilirim bilmiyorum arkadaşım… Kendine dikkat et görüşürüz…

Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız.

profeminizm hareketi engellenemez !!!

milliyet blog yazıları sayfam...
Akdora Ofline   Alıntı ile Cevapla