Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-12-2008, 02:09   #10
Akdora
Savaşçı Kartal

Akdora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kötü adam odanın kapısını tekrar kapatır ve odadan çıkar ama içini bir endişe sarmıştır. Kızın bağırmasını her ne kadar bastırmaya çalıştıysa da etraftan herhangi biri sesini duymuş mudur emin olamıyordu ? En iyisi patronu aramak diye düşündü ..

Patron : Alooo …

Patron : Duyuyorum , bir şey mi oldu yine bu saatte arıyorsun?

Kötü Adam : Patron, ufak bir şey oldu… Kıza yemesi için biraz kahvaltı götürdüm.. Ve özellikle de tembihledim uslu durmasını ve sadece kahvaltısını yapmasını ama bağları çözmemle kız imdat diye bağırmaya başladı…

Patron : Duyan oldu mu peki ? Ve sen hangi eve götürmüştün kızı ?

Kötü Adam : Emin değilim patron … Bağırmasını engellemek için elimle ağzını kapamaya çalıştım ancak elimi ısırdı ama en fazla 2-3 kere bağırabildi…Üsküdar da ki daireye götürmüştüm patron…

Patron : (İyice sinirlenir) İyi halt etmişsin oldu olacak sokakta falan tutsak etseydin.. Nasıl salakça bir iş yapıyorsunuz anlamıyorum…Hemen ortalığı temizlemeye başla ve kızı oradan sessiz sakin bir yere götür ? Kimseye görünmemeye gürültü patırtı çıkarmasına izin verme sakın tamam mı ?

Kötü Adam : Peki, patron ….

Telefonu kapattığı gibi etrafı toparlamaya başlayan adamın içini bir huzursuzluk kaplamıştı telaşla hareket ederken dikkat etmeyip ayağını kapının köşesine vurur ve canı fena halde yanar…Bir koltuğa oturup vurduğu yeri ovalamaya başlar… Biraz olsun canının yanması geçmiştir ama o sırada duymaya başladığı ses ile şoka girmiştir !!!

Üst katta ki imdat sesini duyan bir apartman sakini (Ramesoon) hemen polis imdat ekibini arar ve :

Polis İmdat Ç.M. : Polis imdat çağrı merkezi ,günaydın ben Nihal nasıl yardımcı olabilirim efendim…

Ramesoon : Günaydın Nihal hanım.. Oturduğum yerin üst katından İmdat sesi duydum o yüzden aramıştım …Adresi vereyim hemen size Karga zarife sokak (cidden böyle bir adres varmış ama arkadaşlar ) Dünya Apartmanı Kat : 5 D: 18 olacaktır…

Polis İmdat Ç.M. : Peki efendim teşekkür ederiz. Hemen en yakın ekibimizi bölgeye yönlendiriyoruz… Aradığınız için teşekkür ederiz…

Çağrı merkezi dahili telsiz hattından bütün ekiplere seslenir :

Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız.

profeminizm hareketi engellenemez !!!

milliyet blog yazıları sayfam...
Akdora Ofline   Alıntı ile Cevapla