Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-12-2008, 02:09   #11
Akdora
Savaşçı Kartal

Akdora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Polis imdat çağrı merkezi Üsküdar Karga zarife sokak Dünya Apartmanı K:5 D:18 den imdat çağrısı alındı bölgede bulunan tüm ekipler acilen bildirilen adrese gitsin.

Telsizlerden gerekli talimatı duyan ekipler hızlı bir şekilde bölgeye yönelirler…

Psimist’in istediği şey olmuştur ama bakalım sağ salim kurtulabilecek miydi ?
Adada ki herkes ada hayatına iyiden iyiye alışmış durumdaydı … Herkes sorumluluklarını öğrenmiş ve her şeyin düzgün gitmesi için elinden gelen her şeyi yapmaya çalışıyordu…

Gece Metin ile Seyyah arasında ki yakınlaşmadan dolayı canı sıkılan Veysel’in yüzünden düşen bin parçaydı.. Ayrı bir köşeye geçmiş somurtmuş vaziyette oturmaktaydı…

Melik_kartal : Yüzünde güller açıyor Veysel hayırdır bir şey mi oldu ?

Veystube : Bir şey olduğu yok bakma sen bana ….

Melik Kartal : O zaman o suratının hali ne öyle hani olsa çok güzel sirke satarsın J.. varsa bir problem anlat çözmeye çalışalım…

Veystube : Yardım edebileceğin bir şey değil ablacım düşündüğün teşekkür ederim…

Alpler Abla : Metin sen ne yaptın canım bütün gece yatmadın mı ?

Metin : Yatmadım ablacım ama kendimi yorgun hissetmiyorum endişelenme sen JJ Seyyah da bana arkadaşlık etti gece zaten biraz sohbet edip gezindik sahilde J

Alpler Abla : Hadi yaa J İyi bakalım neler konuştunuz siz öyle anlatın bakalım ? Ve sen neden yatmadın ki seyyah’cım zaten hastalıktan yeni çıktın sayılır yeniden zayıf düşeceksin mazallah….

Seyyah : Merak etme ablacım , iyiyim ben… Uykum kaçmıştı benimde değişiklik olsun istedim sadece ….Hem iyi de oldu güzel güzel konuştuk metinle J Değil mi metin ? (muzip bir ifade ile )

Metin : Evet seyyah haklısın J

Semra : Siz ikiniz sanki bir işler çeviriyorsunuz ama göreceğiz bakalım J

Metin : Senin gibi bir hafiye varken nasıl bir iş çevirebiliriz ki Semra abla ? Anında enselersin zaten JJ

Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız.

profeminizm hareketi engellenemez !!!

milliyet blog yazıları sayfam...
Akdora Ofline   Alıntı ile Cevapla