12-12-2008, 02:10
|
#12 |
| Savaşçı Kartal
| Semra : Enselerim tabii J Akdora : Ensemde nasıl ağrıyor yaaa nerde benim kuş yünü yatağım ahh ahh L Metin : Semra abla çok güzel enseleme yapıyor abi isteyiver bir ense de senin için yapsın J Akdora : Valla mı … Yoldaşım sana zahmet bana bir ense yapsana J Semra : Yapayım yoldaşım ayıpsın… Metini ister misin senin için enseleyeyim J Akdora : Sağol yoldaşım ama metin kalsın… Ondan iyi ense olmazmış Gökhan : Nedir bu ense mevzusu ya sabahtan beri ? Mübarek nasıl bir enseyse anlamadım gitti …. Semra : Birileri enselenmek istiyormuş da oradan çıktı … Gökhan : İyi o zaman enseleyelim de bitsin bu mevzuu … Metin : Tamam bence de kapatalım ne alakaysa sanki tutturduk gidiyoruz bir ensedir …. Tuba_hayat_bjk : Hep bu uyuzun yüzünden uzuyor zaten (Akdora yı işaret ederek) Akdora : Sende şimşek çaksa benden bileceksin… Ne kastın varsa bana sanki tavuğuna kış dedik… Hayret bir şey yaa … Tuba_hayat_bjk : Olsa tavuğum onu da dersin zaten senden her şey beklenir .. uyuz şey işte… Mekanist : Tavuğun olsaydı ağabeyciğimin öyle bir şey demesine izin vermezdim tuba rahat ol sen (Akdora ya göz kırparak ) Tuba_hayat_bjk : Sağol murat sende olmasan bu uyuzdan her şeyi beklerdim J Akdora : Sağol be murat satışta gördüm seni şunun için bana dediğin laflara bak yakıştımı sana ? Mekanist : Yanlış anlama abi, tavuğun ızgarasını yapıp yemiş olurduk onun için dedim  Akdora ve mekanist başlarlar gülmeye JJJ Tuba_hayat_bjk : Allahım neydi günahım… Birken iki oldular yaaa LL |
| |