12-12-2008, 02:13
|
#16 |
| Savaşçı Kartal
| Bütün ekip el ele kolkola , Seyyah’ın önderliğinde türküler söyleyerek ada turuna başladılar… Söyledikleri şarkılara gülenler oldukça Seyyah kızmaya başlamıştı… Seyyah : Ya ne dalga geçiyorsunuz yaa, size şarkı söyleyende kabahat… Mekanist : Seyyah sende söyleyecek şarkı buluyorsun yaaa… Böyle şarkı mı söylenir ; yaptigina santaj denir
boyle aska montaj denir
santaj,montaj,santaj,montaj Seyyah : Senin söylediğinin yanında benim ki gayet güzel canım bir kere ; manda yuva yapmış söğüt dalına,
yavrusunu sinek kapmış gördün mü?
Amanin amanin amaninde yandım tiridine tiridine tiridine bandım bedavı mı sandın para verip aldım Sevil1903 : Neyi tartışıyorsunuz ki , gayet güzel eğlendik hepimiz gayet güzel söylüyorsunuz…İkinizin de nefesine sağlık arkadaşlar J Semra : Sizin gibi değerli seslerin aramızda olmasından dolayı ne kadar şanslıyız anlatamam arkadaşlar Mekanist : Bu banaydı değil mi Semra Semra : İkiniz içindi mekanist … Seyyah : Sağ ol Semra ablacım… J Semra : Rica ederim Seyyah’ cım JJ Mekanist : Onu sana ayıp olmasın diye dedi Semra ben biliyorum J Gökhan : Mekanist, sende kaşınıyorsun be abicim. Birazdan seyyah sana dalarsa kimse elinden alamayacak demedi deme J Mekanist : Yok, yok yapmaz öyle şeyler seyyah…Severiz biz birbirimizi … J Mehlika : Allahtan seviyorsun birde sevmesen vay haline … Mekanist : Kaba bir tabir ama yinede söyleyeceğim …’’ Ayı yavrusunu severken öldürürmüş ‘’ JJ |
| |