Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-12-2008, 02:14   #18
Akdora
Savaşçı Kartal

Akdora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mehlika : Ufff, elim çok fena acıyor …

Respect Me : Sakin olmaya çalış mehlika, Eline sarabileceğimiz bir şeyler bulmalıyız…

Semra : Burada ne bulabilirsiz ki ? Allah’ ım her gün bir beladır gidiyoruz…

O sırada metin bulmuş olduğu bir kağıt parçasını tutup getirir…

Akdora : O nedir metin nereden buldun ?

Metin : Yerde buldum abi, ama çamurlu ne olduğunu anlamadım !!!

Havalı_çocuk : Versene bakayım ben şuna ….

Metin : Al, abi…

Semra : (Sinirli bir şekilde ) Mehlikanın eli kanıyor siz kağıtla ilgileniyorsunuz arkadaşlar ya, çok mu önemli sanki bir kağıt parçası ?

O sırada Veystube üzerinde bulunan t-şörtünü çıkarır ve Mehlikanın elinin kanının durdurulabilmesi için Semra’ ya verir…

Semra : Sağol Veystube… Bazı arkadaşların senden öğrenecek çok şeyleri var…

Veystube : Bir şey değil abla…

Havalı_çocuk : Semra, aşk olsun arkadaşım… Neden böyle diyorsun ki… Mehlikayı bizde en az senin kadar düşünüyoruz ama kağıda bakacak olursanız sıradan bir kağıt parçası olmadığını göreceksiniz…

Semra : Kağıt sıradan ya da değil şu anda önceliğimiz o kağıtta ne olduğu değil mehlikanın kanamasını durdurmak arkadaşım…

Havalı_çocuk : Birden heyecanlandım kağıdı gördüğümden düşünemedim o yüzden özür dilerim hepinizden …. Ama kağıt dediğimiz şeyin bir harita olduğunu söyleyebilirim ama pek belli değil şekiller….

Respect Me : Ne haritası ?

Havalı_çocuk : Define haritası olabilir gibime geldi ….

Havalının elinde ki harita herkesi heyecanlandırır… Acaba adada bir hazine mi vardı ve ada sakinleri bu haritanın üzerinde ki simgeleri çözebilecek miydi ? Devamı haftaya bizden ayrılmayın arkadaşlar….

Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız.

profeminizm hareketi engellenemez !!!

milliyet blog yazıları sayfam...
Akdora Ofline   Alıntı ile Cevapla