Mehlika : Ufff, elim çok fena acıyor … Respect Me : Sakin olmaya çalış mehlika, Eline sarabileceğimiz bir şeyler bulmalıyız… Semra : Burada ne bulabilirsiz ki ? Allah’ ım her gün bir beladır gidiyoruz… O sırada metin bulmuş olduğu bir kağıt parçasını tutup getirir… Akdora : O nedir metin nereden buldun ? Metin : Yerde buldum abi, ama çamurlu ne olduğunu anlamadım !!! Havalı_çocuk : Versene bakayım ben şuna …. Metin : Al, abi… Semra : (Sinirli bir şekilde ) Mehlikanın eli kanıyor siz kağıtla ilgileniyorsunuz arkadaşlar ya, çok mu önemli sanki bir kağıt parçası ? O sırada Veystube üzerinde bulunan t-şörtünü çıkarır ve Mehlikanın elinin kanının durdurulabilmesi için Semra’ ya verir… Semra : Sağol Veystube… Bazı arkadaşların senden öğrenecek çok şeyleri var… Veystube : Bir şey değil abla… Havalı_çocuk : Semra, aşk olsun arkadaşım… Neden böyle diyorsun ki… Mehlikayı bizde en az senin kadar düşünüyoruz ama kağıda bakacak olursanız sıradan bir kağıt parçası olmadığını göreceksiniz… Semra : Kağıt sıradan ya da değil şu anda önceliğimiz o kağıtta ne olduğu değil mehlikanın kanamasını durdurmak arkadaşım… Havalı_çocuk : Birden heyecanlandım kağıdı gördüğümden düşünemedim o yüzden özür dilerim hepinizden …. Ama kağıt dediğimiz şeyin bir harita olduğunu söyleyebilirim ama pek belli değil şekiller…. Respect Me : Ne haritası ? Havalı_çocuk : Define haritası olabilir gibime geldi …. Havalının elinde ki harita herkesi heyecanlandırır… Acaba adada bir hazine mi vardı ve ada sakinleri bu haritanın üzerinde ki simgeleri çözebilecek miydi ? Devamı haftaya bizden ayrılmayın arkadaşlar…. |