Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-12-2008, 10:29   #1
maniac34
 
maniac34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 İnönü de Büyük Tehlike

Click the image to open in full size.

‘A Takımı’ grubu Çarşı’nın lideri Alen’e saldırdı gözler yarınki maçta


YILLARDIR tribünlere getirdiği renkle anılan Beşiktaş’ın taraftar grubu Çarşı’nın son günlerde çehresinin değişmesi ve tribünlerde yaşanan olayların iç yüzünü VATAN araştırdı... Hacettepe maçıyla başlayan, F.Bahçe deplasmanında iyice su üstüne çıkan ve Ankaraspor karşılaşmasıyla da zirve yapan gerginliğin asıl sebebi, rant ve tribünlerde söz sahibi olmak isteyen A Takımı isimli bir grubun varlığı...

ALEN ZOR DURUMDA

SON olarak Ankaraspor maçında çekilen silahlarla iyice gerilen Beşiktaş taraftarı çok ciddi iç çatışmalar yüzünden kendi etkinliğini de kaybetmek üzere... İşte Çarşı gerçeği:

MAYIS sonunda, Çarşı’nın kendini fesh ettiğini açıklamasıyla başlayan gerilimde A Takımı, bir dizi değişim paketiyle Beşiktaş tribünlerinin kontrolünü ellerine alacaklarını açıkladı. Fakat Alen Markaryan ve arkadaşlarının tekrar geri dönüş bildirisiyle ipler bir anda gerildi.

ÖNCE A Takımı, bir temsilcisini tribünde Alen’in yanına çıkarttı, bu tepki topladı. Çarşı grubunun asıl gücü olan isimlerden Optik lakaplı Mehmet Işıklar’ın vefatı, ’Sarı’ lakaplı Murat Akyıldız’ın geçen yıl gerçekleşen Ferdi Arslan cinayetinin zanlısı olarak tutuklanması ve ’Ankaralı’ Ayhan Güner’in stadyumlara giriş yasağı almasından dolayı Alen ile arkadaşları zor durumda kaldı.

TEHLİKE KAPIDA

ARDINDAN F.Bahçe-Beşiktaş maçı sonrası tribün koridorlarında Alen ve Çarşı’nın önemli isimlerinden Cem Yakışan bilet konusundaki bir anlaşmazlıktan dolayı A Takımı’nın saldırısına uğradılar. Bu olayın devamı da Ankaraspor maçında geldi.

BİR sözde taraftar, A Takımı adına yanında getirdiği silahı ortaya çıkarınca tribün iyice karıştı, aynı şekilde silahlanmak isteyen karşı grup üyelerinin bir kısmı dışarı çıktı. 10 dakika süren sözlü tartışma A Takımı’nın devre arası stadı terk etmesiyle o günlük son buldu... Ancak kesin anlaşma sağlanamamasından ötürü yarınki A.Gücü maçı öncesi için olası bir tehlike kapıda.
Kaynak: Vatan
__________________
Click the image to open in full size.
maniac34 Ofline   Alıntı ile Cevapla