Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-07-2006, 12:01   #91
eFSaNe55
 
eFSaNe55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sekiz Transfer bile Tiganayi Kesmedi

Bu sezon 8 futbolcu transfer eden Beşiktaş'ta teknik direktör Tigana'nın "Orta sahaya iki transfer şart. Ancak bu bütçeyle bu kadar" sözleri yönetimin keyfini kaçırdı.
Bu sezon transferdeki en hareketli ekiplerden biri olan Beşiktaş'ta hazırlık maçlarında üst üste alınan başarısız sonuçlar keyifleri kaçırdı. Le Mans beraberliği, ardından Shakhtar Donetsk ve Nancy yenilgileri, 30 Temmuz'daki Süper Kupa finali öncesi takımın hazır olmadığı yönünde sinyaller verdi. Teknik direktör Jean Tigana'nın "Orta sahaya iki transfer şart. Bunu yönetime de söyledim. Bu bütçeyle bu kadarını yapabiliyorsunuz" sözleri, yönetimin keyfini kaçırdı. Şu ana kadar 8 transfer yapan siyah-beyazlı ekipte yönetim, "Tigana'nın istediği transferleri yaptık. Yine transfer yaparız. Ancak hocanın iki transferin daha şart olduğunu söylemesi şık olmadı" diyerek Fransız teknik adama tepki gösterdi.

"EN İYİ TRANSFERLERİ YAPTIK"
Yönetimde, Beşiktaş'ın en iyi transferi yapan ekip olduğu konuşulurken, "Tigana'nın bir dediğini iki etmedik. Buna rağmen iki futbolcu birden istemesi işimizi zorlaştırıyor. Kaliteli iki oyuncunun maliyeti 10 milyon doları geçer" yorumları yapılıyor.


Alinti: Kartalhaber.com
__________________
SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK,

HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!!



Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter....
eFSaNe55 Ofline