Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-12-2008, 19:28   #1
beşiktaşkımm
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN
 
beşiktaşkımm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 ''Çığlığımı Duyun''

Beşiktaş’ın hedefteki kaptanı Delgado isyan etti

Son haftalarda üzerime çok fazla geliyorlar. Oysa ben dizimdeki ağrılara rağmen büyük bir özveri gösteriyorum’
‘Devre arasında ameliyat olup, ikinci devre gerçek formuma kavuşacağım. Ancak eleştiriler canıma tak etti!’
Haksızlığa uğradım
BEŞİKTAŞ’TA son haftalarda beklenen performansı gösteremediği gerekçesiyle taraftarların eleştiri oklarını yönelttiği kaptan Matias Delgado isyan etti. Kendisine karşı haksızlık yapıldığını savunan Arjantinli yıldız, ‘Kimse sakat sakat, büyük bir özveri göstererek oynadığımı dikkate almıyor. Yeter artık! Çığlığımı duyun! Gereksiz yere üzerime geliniyor’ dedi.
Elimden geleni yaptım
DİZİNDEKİ problem nedeniyle devre arası bıçak altına yatacağını hatırlatan Tangocu, ‘Dizimdeki kist, gerçek performansımı sahaya yansıtmama engel oldu. Ben yine de elimden geleni yapmaya çalıştım. Ancak taraftarların bana karşı gösterdiği tepki moralimi çok bozdu. İlk yarı bitimi ülkeme gidip ameliyat olarak ağrılardan kurtulacağım. Umarım ikinci yarı farklı olur’ şeklinde konuştu.
Ben burada mutluyum
BEŞİKTAŞ’I çok sevdiğini ve hizmet etmek istediğini vurgulayan Matias Delgado şunları söyledi: ‘Eleştiriler canıma tak etti. Ancak ben burada mutluyum. Yurt dışından teklifler aldığım doğru. Başta İtalya’dan olmak üzere bir çok önemli kulüp beni kadrosuna katmak istiyor. Eğer son haftalarda bana karşı yapılanlar sezon sonuna kadar sürerse ayrılmayı da gündemime alabilirim.’

STAR
__________________
Click the image to open in full size.
Ablasının birtanesi..
Bir Çocuk Gülsün,Dünya Gülsün!..:)

beşiktaşkımm Ofline   Alıntı ile Cevapla