Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-12-2008, 20:35   #1
VeysTube
Can't Forget
 
VeysTube - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Beşiktaşım 1 - Ankaragücü 0

AĞRI KESİCİ: 1-0

Turkcell Süper Lig'de 15. hafta maçında Beşiktaş sahasında Ankaragücü'nü 1-0 mağlup etti ve rahat bir nefes aldı. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golü 25. dakikada Holosko kaydetti. Maçta sık sık gol pozisyonuna giren Beşiktaş, son vuruşlarda kaleci Serkan'a takıldı. Kara Kartallar bu sonuçla puanını 28'e yükseltti ve Trabzonspor'un kaybettiği haftada yeniden zirve yarışına ortak oldu. Ankaragücü ise teknik direktörsüz çıktığı karşılaşmadan puan çıkartamadı ve 14 puanda kaldı.

Fenerbahçe ve Ankaraspor mağlubiyetleriyle ligin zirvesinde lider Trabzonspor'un gerisinde kalan Beşiktaş bu galibiyetle bir nebze olsun rahatladı. Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, üzerindeki kara bulutları biraz dağıtmış oldu. Sarı-lacivertli ekip ise Galatasaray'dan sonra Beşiktaş'a da mağlup oldu ve ligin alt sıralarından kurtulamadı.

HOLOSKO 11'DE BAŞLADI
Beşiktaş, zirveden kopmamak açısından büyük önem taşıyan bugünkü maçta sakat ve cezalı oyuncuları nedeniyle eksik bir kadroyla mücadele etti. Siyah-beyazlılarda kırmızı kart cezalısı Sivok ile Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 3 maç ceza verilen İbrahim Üzülmez bugünkü maçta oynamadı. Ayrıca, sakatlıkları süren Uğur İnceman, Aydın Karabulut, Serdar Kurtuluş ve Tello da zorlu maçta forma giyemedi.

Bu arada teknik direktör Mustafa Denizli, takımda sol tarafta oynayan Tello ve İbrahim Üzülmez'in eksikliklerine karşın, bu bölgede görev yapan Seriç'e yine şans vermezken, daha önce sakatlığı nedeniyle kadroya alınmayacağı açıklanan Uğur'un ise yedekler arasında bulunması dikkati çekti. Öte yandan Galatasaray maçı sonrası istifa eden Ünal Karaman'ın yerine henüz bir teknik adamla anlaşamayan Ankaragücü'nde, Beşiktaş maçında takımın başında antrenör Reha Erginer sahaya çıktı.

Ligde son haftalarda zorlu günler geçiren, iki takımın maçında Beşiktaş, kemikleşen 11'ine dönerken; Ankaragücü ise beklenen kadrosuyla sahaya çıktı. Beşiktaş, kalede Rüştü, savunmada İbrahim Toraman, Gökhan Zan, Zapotocny; orta alanda Ali, Ekrem, Cisse, Serdar Özkan, Delgado; ileri ikilide ise Holosko ve Nobre 11'i ile sahaya çıktı. Ankaragücü ise kalede Serkan, defansta El Yasa, Tolga, Dos Santos, İlkem; orta alanda Gökhan, Cem Can, Murat, İbrahim Ege ve Murat Erdoğan ile tek forvet Mehmet Yılmaz ile mücadele etti.
__________________

ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ?


ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı

Şafak:253

Konu VeysTube tarafından (13-12-2008 Saat 20:37 ) değiştirilmiştir..
VeysTube Ofline   Alıntı ile Cevapla