Alex kesmez , Lugano ve Edu al başkan, maldonadoyu bedavaya verirler süper olur | | Fenerbahçeli bir ismin Beşiktaşla anılmasına profesyonellik gözüyle bakılmasından nefret etmeye başladım. Alex oynadığı maçlarda formasını öpen bir futbolcu o öptüğü ağzıyla gelipte benim BEŞİKTAŞ ımın şanlı formasını öpmesini hazmedem. Dünya da 29-30 yaşına gelmiş başka orta saha oyuncusumu kalmadı , neden Alex ? Türkiye yi tanıyormuş süper oynuyormuş ...madem öyle fener neden imza attırmıyor sorarım Alex si isteyenlere ? Futbol Takımda ki özellikle basketbol bünyesinde ki sporcuların alacaklarını kendi cebinden kaynak yaratarak ödemeye çalışan bunu da en kritik şampiyonluk zamanında bile (geçen sene) yapma becerisi gösteremeyen, takım ruhunu bozan bir başkan acaba Alex sin senelik 3,5 milyon euro luk parasını nasıl ödeyecek. Nobre istiyor diye ben takımım da bir ezik daha görmek istemiyorum !!!.... Ayrıca neden Eziklerden alıyoruz 24 tane furtbolcudan başka dünyada adam mı kalmadı ? yazıklar olsun yönetime.. Süleyman Seba nın tırnağı olamazlar !!!!!! saygılar
__________________ Korkaklıkta zillet ve utanç ileri atılmakta izzet ve şeref vardır, İnsan korkaklık etse bile kaderinden kaçamaz. S.A.S. |