Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-12-2008, 15:52   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Nobre konuştu...

BEŞİKTAŞ ile olan sözleşmesini 5 Ocak’ta uzatmayı düşünen Mert Nobre, VATAN’a yaptığı açıklamada F.Bahçe’nin Brezilyalı oyuncusu Alex de Souza’nın siyah-beyazlı takıma geleceği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

ÖNCEKİ gün bir gazetede Alex’in gelmek için kendisini aracı tayin ettiği şeklinde çıkan habere şaşırdığını söyleyen golcü futbolcu “Alex benim çok iyi dostum. Tabii ki onunla oynamak isterim. Ancak kendisinin şu an Beşiktaş’a gelme gibi bir niyeti yok. Bana bir kez bile bu konuyu açmadı. Böyle bir düşüncesi olsa ilk benimle paylaşırdı. Onun için çıkan haberlere çok şaşırdım” diye konuştu.

MERT NOBRE ‘DALYA’ DEDİ

BU arada Nobre, dün siyah-beyazlı formayla 100. maçına çıktı. 2006-07 sezonunun başında F.Bahçe’yle sözleşmesi biten ve Beşiktaş’a gelen Brezilya asıllı Türk oyuncu, ilk yılında 45 maçta görev yaparak adeta parmak ısırttı.

NOBRE, 100 maçlık Beşiktaş serisinde ise rakip filelere toplam 33 gol bırakmayı başardı.

YÖNETİM KAYNAK ARIYOR

ÖTE yandan, siyah-beyazlı futbolcuların uzun süredir alacaklarının ödenmemesi kulüp içinde büyük sıkıntı yaratmaya devam ediyor. Özellikle yerli futbolcular hâlâ geçen sezondan kalan alacaklarına kavuşamazken, yabancıların da kendilerine 10 gün önce yapılan kısmi ödemeden kaynaklanan rahatsızlıkları sürüyor. Yönetimin, özellikle yabancıların kriz çıkarmaması için derbi öncesi para arayışında olduğu ve futbolcuların birkaç gün önce konuyu teknik direktör Mustafa Denizli’ye ilettikleri biliniyor.

kaynak :
Nobre <b><font color=red>VATAN</font></b>'a konuştu!
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla