Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-12-2008, 22:26   #1
eagle_1903_
 
eagle_1903_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Derin Darbe (mutlaka okuyun )

Derin Darbe
Derin darbe hemde ne darbe.

Lig başladı kıyamet koptu Trabzonspor ve Beşiktaş aldılar ilk ikiyi gidiyorlardı,Fener ve Galatasaray milyon dolarlar harcamışlardı ancak takımlar bir sürü istenileni veremiyordu. Önce Şampiyonlar Liginden Galatasaray elendi sonra Fenerbahçe,gruplarda puan kayıpları yaşamaya başladı. Bu takımların çöküşü Avrupa`dan belli oluyordu. Trabzon ve Beşiktaş ise kaybetmiyordu herkes bu sene TS BJK Çekişecek diye beklerken iki uydurma maçla önce bizi devirdiler. Beşiktaş`ı devirmek zordu erken başlamalıydılar fark açılıyordu,patronları bastırıyordu önce LİG TV Erman ve Şansal köpekleriyle üstümüze çullandılar,ondan sonrada hakemler. Eskişehir maçında bile golümüz yendi Allah`tan Eskişehir zayıf takımdıda bi attığımızı yine attık.Fenerbahçe maçında inceden doğradılar bizi darbeyi vurmuşlardı artık,onun verdiği moral bozukluğu Ankaraspor maçınada yansıdı. Zaten Beşiktaş taraftarı küfürde ediyordu,öyle ya elimizi kolumuzu bağladıkları yetmiyormuş gibi ağzımızıda kapamayı başardılar,sesimizi kıstılar kıstırdılar.

Sıra geldi Trabzonspora. Ben Beşiktaş`lıyım ve bu seneki en ciddi rakibim normal şartlarda Trabzonspor.Ben eğer saldırı yapıyorsam,kendi başarısızlığımızı başkalarına yıkıyorsam bunu ilk Trabzonspor`a yapmam gerekir. Fenerbahçe Galatasaray kazanmaya başladılar,ortalık süt liman oldu.Onların maçlarında da ortalık süt limandı,küfür ederler,hayır etmediler,ofsayttan gol atarlar,hayır ofsayt değildi. Yamuk çizilen çizgiler,futbolun marka değeri söylemleri üsütünü kapadılar hep.

Sivas maçında başladılar Trabzon üzerinede oynamaya ve en son bu hafta başladı,yedikleri gol yüzde yüz ofsayttı,bunu göremeyenler nasıl oluyorda Güiza`nın golünü görüyorlar. Fenerbahçe ve Galatasaray`ın rakipleri neden hep 10 kişi kalır. En sert futbol Beşiktaş ve Trabzonspor`a oynanırken neden bu takımların rakipleri sarı kart bile görmezler. Derin darbe terimi hep siyasettemi kullanılır işte size futbolun derin darbesi herkesin istediği oldu. Ligler önümüzdeki haftadan sonrada devam etse Ömer Çavuşoğlu`nun bizim maç sonrasında Fenerbahçe ilk devreyi lider bitirecek iddiası tutacak neredeyse. Bu adamlar bişey biliyorlarki söylüyorlar bunlar tesadüf olamaz bu ap açık ortada olan bir şeydir.

Haftaya bu çark bizim lehimize işlicekmi göreceğiz,reytinglerin eksilmemesi için,heyecanın devam etmesi için,haftaya oynanancak Galatasaray - Beşiktaş derbisi ni ya Beşiktaş kazanacak ya bu maç berabere bitecek,bunu hep berabere göreceğiz ama sahada futbolun bittiği bu senede ıspatlanmıştır.

HER SENE AYNI TERANE FENERİN BU AKŞAM NASIL KAZANDIĞI,GALATASARAY`IN GEÇEN HAFTA NASIL KAZANDIĞI ORTADA.

SAHADA OYNANILMIYOR BEYLER BAKIN HER ŞEY OLDU SÜT LİMAN YORUMCULARIN YÜZÜ GÜLÜYOR,BASININ YÜZÜ GÜLÜYOR,BİRİ OLDU AVRUPA FATİHİ DİĞERİ OLDU AVRUPA`NIN PRENSİ.

Biz hersene aynı çarka yenik düşmek zorundamıyız neden kimse dur demiyor.

Sadri Şener bu gün açtı ağzını yumdu gözünü yarın LİG TV de konuşacak aferin sadri başakan.

Peki ya bizim başkanımız sayın YILDIRIM DEMİRÖREN ne yapıyor.

GOLFMÜ OYNUYORSUN SAYIN BAŞKAN İYİ EĞLENCELER.!!!


FORZA DAN ALINTIDIR..
__________________
ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi,
SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi..
eagle_1903_ Ofline   Alıntı ile Cevapla