Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-12-2008, 17:00   #1
burki8686
 
burki8686 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Delgado bıçak altına yatabilir!

Sezona iyi başlamasına rağmen, son haftalarda düşüş yaşayan Matias Delgado’nun sakat sakat forma giydiği ortaya çıkmıştı. Sağ dizindeki rahatsızlığı tam olarak teşhis edilemeyen Arjantinli futbolcu, Galatasaray derbisinden sonra İtalya’da özel bir kliniğe gidip, kontrolden geçecek. 15 günlük fizik tedavi sonucunda iyileşebileceği söylenen Tangocu’nun, ameliyat olma ihtimali de bulunuyor. Delgado operasyon geçirirse, en iyi ihtimalle 2 ay sahalardan uzak kalacak. Bu olasılığı göz önünde bulunduran yönetim, şimdiden 10 numara arayışlarına başladı.
‘Hiçbir bilgim yok’
Sakatlığıyla ilgili olarak net bir bilgiye sahip olmadığını belirten Delgado, “Her şey, geçeceğim kontrolden sonra netlik kazanacak. Umarım önemli bir sıkıntım yoktur. Sağ dizimdeki ağrı, bazen beni zorluyor” dedi.
Galatasaray derbisini kazanıp, ilk yarıyı lider bitirmek istediklerini dile getiren Tangocu, “Bu maça iyi hazırlanacağız. Bizim için final havasında geçecek. Kazanıp, yola devam edeceğiz. Bol pozisyonlu bir maç olacağından hiç şüphem yok. Yakaladığımız fırsatları değerlendirirsek, sahadan galibiyetle ayrılırız” diye konuştu.
Aydın’dan da kötü haber
Bu arada Kara Kartallar’a bir kötü haber de genç yıldızı Aydın Karabulut’tan geldi.
Sol dizinde meniskus şüphesiyle Almanya’ya gönderilen 20 yaşındaki Aydın’ın, yapılan kontrollerinde her iki dizinde de meniskus olduğu tespit edildi.
Ümit Milli Takım forması giyen Aydın’ın bu hafta içerisinde sağ dizinden de atroskopi olacağı bildirildi. Sezona çok iyi başlayan ve ilk 11’in değişmez isimlerinden olan Aydın’ın yaklaşık 1.5 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Genç yıldız, ligin ikinci yarısının ilk 2 maçında görev yapamayacak.
__________________
Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!!
burki8686 Ofline   Alıntı ile Cevapla