Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-12-2008, 20:41   #1
herobjk
Ç@rşı M@nisa
 
herobjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Elyasa Beşiktaş'ta

Ankaragücü'nün başarılı defans oyuncusu Elyasa'nın Beşiktaş'la anlaştığı ve sezonun 2. yarısında siyah beyazlı formayı giyeceği öğrenildi.

Best FM'de Özkan Öztürk'ün programında Elyasa'nın Beşiktaş'a geleceği şeklinde ortaya atılan iddia üzerine Ligtv.com.tr olarak yaptığımız araştırmalardan sonra Elyasa'nın Beşiktaş'la anlaştığını öğrendik. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan Elyasa'nın transferi için hem Ankaragücü yönetimiyle hem futbolcuyla temaslarda bulunan Beşiktaş yönetimi bu transfer girişiminden olumlu yanıt aldı. 25 yaşında sağ bek oyuncusu olan Elyasa ile her konuda anlaşma sağlandığı belirtildi. Elyasa'nın, transferi yakın çevresine doğruladığı ve sezonun 2. yarısında büyük ihtimalle Beşiktaş forması giyeceğini söylediği öğrenildi.

Bu arada Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, ligtv.com.tr'ye yaptığı açıklamada, bu transferle ilgili çalışmalardan bilgisi olmadığını belirterek, "Ancak ben buna inşallah derim. Böyle değerli bir oyuncunun Beşiktaş'a kazandırılmasından mutlu olurum" dedi.
(Ligtv.com.tr)
__________________
Click the image to open in full size.
herobjk Ofline