Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-12-2008, 12:57   #1
beşiktaşkolik
 
beşiktaşkolik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İlk derbi kapışması Fransa'da

Ezeli rakipler Galatasaray ile Beşiktaş, hafta sonu oynanacak dev karşılaşma öncesi transfer için kapıştı.
Galatasaray ile Beşiktaş, maç öncesinde transfer için kapıştı. İki takımın da, Lorient’in savunma oyuncusu Sylvain Marchal’a talip olduğu öğrenildi. 28 yaşında hem stoper, hem de sağ bek oynayan futbolcunun tek koşulunun 3+1 yıllık sözleşme olduğu belirtildi

Ali Sami Yen Stadı’nda hafta sonu karşılaşacak olan Galatasaray ile Beşiktaş, derbi öncesinde Fransa’da karşı karşıya geldiler. Siyah-beyazlıların daha önce teklifte bulunduğu Lorient’in savunma oyuncusu Sylvain Marchal için devreye girdiği belirtilen Cim-Bom’un, ilk görüşmeleri yaptığı öğrenildi.

Kartal’ın, daha Ertuğrul Sağlam zamanından bu yana istediği ancak almayı başaramadığı futbolcuya yönetimden bu kez izin çıktığı, devre arasında transferinin gerçekleşebileceği vurgulandı. Cim-Bom’un önerisinin yanında Beşiktaş’ın teklifini de değerlendirmeye alan Lorient’in, “2 milyon euro getiren alır” diyerek tavrını belirlediği ifade edildi.

Transfer teklifleriyle ilgili açıklamada bulunan Marchal, “Lorient’ten ayrılmamın en büyük nedeni, Avrupa’da rekabete girecek bir takımda oynamak istememdendir. Kulübümün de zorluk çıkarmayacağını biliyorum. Sadece 3+1 yıllık sözleşme istiyorum. Çünkü 28 yaşındayım ve gideceğim takımda jübilemi gerçekleştirmek düşüncesindeyim” diye konuştu.

Geçen dönemde bu futbolcunun transferiyle uğraşan ancak gerçekleştiremeyen Beşiktaş Futbol Şubesi eski Sorumlusu Celal Kolot, “Mükemmel bir oyuncu. Sadece stoper değil, sağ bekte ve ön liberoda da görev yapabiliyor. Onu almak için Lorient’in kapısını çaldığımızda başkan bırakmayacağını belirtip, fiyat bile söylemedi. Onu çok seviyorlar. Eğer Beşiktaş alırsa büyük iş başarır” dedi
__________________
3 büyük yok iki büyük var

biri Allah(c.c.)

dğeri de 5iktaş
beşiktaşkolik Ofline