Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-07-2006, 20:14   #1
xarizma
 
xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Rooney'e hırsız şoku!

İngiltere Milli Takımı ve Manchester United'ın genç yıldızı Wayne Rooney'nin evini soyan hırsızlar, genç futbolcuya ait bir çok manevi değeri yüksek eşyayı çaldılar.
İngiliz polis kaynaklarıtarafından yapılan açıklamada, cumartesi günü Wayne Rooney'nin ailesine ait İngiltere'nin kuzey batısında, Liverpool Şehri'nde bulunan lüks eve giren hırsızların, aralarında, Rooney'e ait, bir adet 2006 Dünya Kupası forması, farklı maçlarda giydiği İngiltere Milli Takım formaları ve '2004 Yılı BBC Genç Spor Adamı Ödülü'nün bulunduğu bir çok değerli eşyanın çalındığı ifade edildi. Polis, yöre halkını da eşyaların bulunması ya da şatışının görüldüğü yerlerde mutlaka polise haber vermeleri konusunda uyardı.
Hırsızlık olayının, Wayne Rooney'nin, İngiliz The Sunday Gazetesi'nde yayınlanan otobiyografisinde kumar oynadığını itiraf etmesinin ardından gerçekleşmesi ise dikkat çekti. İngiliz basınında yer alan haberlerde, Rooney'nin kumar tutkusu nedeniyle şu ana kadar yaklaşık 700 bin sterlin yani, 1 milyon 27 bin euro para kaybettiği iddia ediliyor. Rooney, otobiyografisinde, kumarı sadece antrenmanlardan sonra can sıkıntısı nedeniyle oynadığını ve at yarışları, tazı yarışları ve futbol bahislerine para yatırdığını itiraf etmişti.

24.07.2006Click the image to open in full size.
Kaynak : İHA Click the image to open in full size.
xarizma Ofline