Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-07-2006, 20:20   #1
xarizma
 
xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Thuram çok kazanacak!

Barcelona'nın yeni transferi Fransız defans oyuncusu Lilian Thuram, yeni kulübünden alacağı maaşla Barcelona'nın en çok kazanan futbolcularından birisi olacak.
İspanya'da yayın yapan AS Gazetesi'nde yer alan haberde, Juventus'tan Barcelona'ya transfer olan 34 yaşındaki Fransız defans oyuncusu Lilian Thuram'ın yıllık yaklaşık 6 milyon euro maaş alacağı ifade edildi. Gazete, 121 kez Fransa Milli Takım formasını giyen tecrübeli yıldızın, Barcelona'da Brezilyalı yıldız Ronaldinho'nun ardından en yüksek maaşı alan ikinci isim olacağını da vurguladı.
Bu arada, Afrika'da insani yardım kuruluşları yararına çalışan Thuram, Togo'nun başkenti Lome'de düzenlediği basın toplantısında, Dünya Kupası'nda mücadele eden, ancak prim krizi ile gündemden düşmeyen Togo Milli Takımı'nı eleştirdi. Togo'nun prim kriziyle uluslararası futbola kötü örnek olduğunu ifade eden Thuram, "Maalesef ki Togo, Afrika takımlarını kötü bir imajla temsil etti ve beni hayal kırıklığına uğrattı" dedi.
Şike skandalı nedeniyle ikinci lige düşürülen Juventus'tan 5 milyon euro bedelle transfer edilen Lilian Thuram Barcelona ile iki yıllığına anlaşmıştı.

24.07.2006Click the image to open in full size.
Kaynak : İHA Click the image to open in full size.
xarizma Ofline