Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-12-2008, 14:22   #1
RamesooN
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı
 
RamesooN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Derbi Hazırlıkları Devam Ediyor..

Turkcell Süper Lig'de 21 Aralık Pazar günü Galatasaray ile derbi maçına çıkacak Beşiktaş, bu önemli karşılaşmanın hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde hazırlıklarını sürdüren siyah-beyazlı takım, bugünkü idmanda gol ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.
Yaklaşık 2 saat süren idmanın ilk bölümünde Denizli, takımı 3'e ayırdı. Siyah-beyazlı oyuncular, kaleciler Rüştü, Hakan ve Korcan'ın koruduğu kaleye uzun süre şut attılar.
İdmanın ikinci bölümünde ise Beşiktaşlı oyuncular taktik ağırlıklı çift kale maç oynadı. Çift kale maçta Batuhan attığı gollerle dikkati çekerken, korner atışları öncesinde Mustafa Denizli, oyunculara uyarılarda bulundu.
Beşiktaş'ın bugünkü antrenmanına, sakatlıkları süren Serdar Kurtuluş ve Aydın Karabulut katılmazken, dünkü idmanda yer almayan Ali Tandoğan ise takımla birlikte çalıştı. Dünkü çalışmayı yarıda bırakan Nobre de bugün takımdaki yerini aldı.
Bu arada dizindeki sakatlığı nedeniyle daha önce Almanya'ya giden Aydın'ın dün akşam ameliyat olduğu öğrenildi.
Denizli Oyuncularını Motive Ediyor
Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Denizli, bugünkü çalışmanın her bölümünde oyuncularını motive etmeye çalıştı.
Şut çalışması sırasında futbolcularından isabetli vuruşlar yapmalarını isteyen tecrübeli teknik adam, özellikle Hakan'ın başarılı kurtarışları sonrası oyuncularını gol için zorladı. Denizli, ''Hakan'ın gol yediğini görmedim'' diyerek oyuncularını isabetli şut atmaları yönünde uyardı.
Mustafa Denizli, çift kale maç öncesinde ise oyuncularını kaleyi taşıttığı sırada yine hırslandırmaya çalıştı. Kaleyi taşıyan oyuncularıyla birlikte koşan Denizli, sözleriyle futbolcuların motivasyonlarını üst noktaya taşımak için çaba sarf etti.
Beşiktaş Kapanıyor
Hazırlıklarını yoğun tempoda sürdüren Beşiktaş, 21 Aralık Pazar gününe kadar olan bölümdeki çalışmalarını kapalı kapılar ardında yapacak.
Gazetecilerin önünde bugün son kez çalışan siyah-beyazlı takım, yarından itibaren antrenmanlarını basına kapalı sürdürecek.
RamesooN Ofline   Alıntı ile Cevapla