Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-12-2008, 07:13   #21
Gemini

Gemini - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Karetta2002´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben bu söylenenlerin komplo teorisi olmadığına inanıyorum..
Futbolda bir şampiyonu sadece çalınan düdükler değil çalınmayan düdükler ve verilmeyen kartlar,penaltılar da etkilidir..Sizin diğer rakiplerin maçlarını seyretmeden bunu komple teorisi ilan etmeniz bu sebeple havada kalıyor. Ben hem FB nin hem de GS nin ama özellikle FB nin maçlarının tamamını seyrettim ve en az haketmediği 3-5 maçı hakem itelemesi ile kazandığına şahit oldum.Ayrıca ,erteleme maçında Nobre nin oynatılması bile yetmez mi..
Diğer taraftan Barcelona gibi ezen bir takım 200 mio.euroya kurulur dostum,O yılki takımımızda Barca kadar olmasa bile ,Türkiye şartlarında ezen bir takımdı ..
Benim bahsettiğim komplo teorisi iddiaların ispatlanamaması nedeniyle oluşan durum. Ortaya kimsenin itiraz edemeyeceği belgeler ya da şahitler...vs koyarsak tamam. Diğer türlü inanç noktasında kalırız sen kesinlikle komplo teorisi olmadığına inanırsın başkası başka türlü inanır, netlik kazanamayan iddialar sürer gider elde var sıfır. Biz bu konuya takılmak yerine en iyi Beşiktaş'ı nasıl kurarız onun üzerine düşünmeliydik, hala da düşünmeliyiz. Ben Barselona gibi ezen bir takım yapsak hangi hakem bizi engelleyebilir dedim ama benimki örnekti, Barselona İspanya'da fırtına gibi esiyor o yüzden elbette maliyeti yüksek biz Türkiye şartlarında mücadele ediyoruz. Hem başarı için çok yüksel meblağlar gerekmediğinin örneklerini de seyrediyoruz zaten, biraz akıllı stratejilerle düşük bütçelerle de yapılabilir işler bunlar. Özetle anafikri tekrarlamak gerekirse : Biz artık kendimize dönmeli, sahada rakibi ezen takımı kurmaya çalışmalıyız, hakemler hep vardı hep de hata yapıyorlardı bu değişmedi ilerde de değişmeyecek orda takılmak bize zarardan başka birşey getirmedi getirmeyecek...