Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-12-2008, 15:42   #1
northwest_eagle

northwest_eagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Varolma Değil Ölüm Kalım Maçı

Derbilerin sonucu önceden bilinmez.Derbiler 3 sonuca açık karşılaşmalardır.derbilerin favorisi belli olmaz.Çok duyduk değil mi bu klişeleşmiş cümleleri.Hafta başından itibaren takip ediyorum herkesin favorisi gs.Ve gelin görün ki pervasızca derbi değilde sıradan herhangi bir maç havasına sokulup,Beşiktaş'ımız itin g...üne sokuluyor.(bu cümleyi kullandığım için özür dilerim ancak bütün kamuoyunun davranışı en hafifiyle bunu hakediyor.hiç ılımlı bir yorum yok.)

Hatırlayın bundan 5 hafta önce de gs fener karşısında favoriydi hemde bugün takımımıza karşı favori olma durumundan çok daha fazla bir şekilde favoriydi.O zaman bu zat-ı muhteremler nerdeydiler acaba.neden bu kadar iddialı konuşamadılar.Neden febeyi hiç alaşağı etmediler.Bunun sebeplerini bütün renkdaşlarım çok iyi biliyor buraya uzun uzadıya yazmıyorum

Çünkü asıl anlatmak istediğim konu şu;

febe- BJK maçından önce favori kimdi Bjk. Maç sonucu ne oldu;derbi klasiği tabiki favori kaybetti,kazanan plase.

febe-gese maçından önce kim favoriydi gese.Maç sonucu ne oldu;sürpriz oldu ve febe kazandı hemde farklı.

Birinci derbi (febe-BJK) sonucunu normal karşılamak lazım.Çünkü sebep belliydi.Bu forumlardada çok tartıştık bünyamin gezeri.Ya ikinci derbi.Kim ne derse desin febe gururuyla oynanmasını asla kabul etmedi ve kendi sahasında klasik galibiyetlerinden birini daha aldı.Yani gesenin favori olma ihtimalini bile kabullenmedi.Bence o günkü oyununu bu sezon başladığından beri hiç sergilemedi.

madem bizde adına derbi diyoruz.bizi alaşağı etmelerini istemiyoruz.(en azından kendi adıma).Öyleyse bizim futbolcularımıza düşen bu maçta kendi büyüklüklerini göstermeleri çıkıp maçı aslanlar gibi mücadele ederek kazanmaları ve kendilerine yapıştırılan 3. takım etiketini kabullenmemeleridir.Aksi olursa-ki çok istemem gerekirken isteyemiyorum-Yıldırım demirören kendini köprüden aşağı bıraksın bi zahmet...

------------------------------------

Lütfen Forum kurallarını okuyunuz..
northwest_eagle Ofline   Alıntı ile Cevapla