Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-12-2008, 15:58   #17
Karetta2002

Karetta2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arkadaşlar,bu Denizli -Sağlam kıyaslaması artık kabak tadı verdi inanın..
Ertuğrul ,iyi veya kötü Beşiktaşımıza hizmet vermiştir,yolu da bahtı da açık olsun..Onun gönderilmesine karşı çıkanlardan biri de bendim..Babamın oğlu olduğu için değil..Eğer bir hocayı göndereceksen bu Beşiktaş a yakışır şekilde olmalı idi ..yani en azından devre arası , çağırırsın adamı ;"hocam olmuyor" dersin ve gönderirsin..Böyle 6. maçta adam gönderirsen bu gün yaşanacakları aynen yazdım ,isteyenler arşive girsin baksın..Antrenman şeklinden ,saha içi dizilişten,maç konuşmasına kadar herşeyi farklı iki hoca...futbolcu-hoca uyumu sağlanacak,yeni antrenmana futbolcular uyum sağlayacak ki saha içi uyum da başarıyı getirsin..Hocalardan biri ;yön değiştirmeyi 1.bölgede 2 pasla ister diğeri 2.bölgede tek eşape pasla ister..Top rakipteyken ;biri 1. bölgenin tamamında adam markajı ister,diğeri sadece ceza alanında adam markajı ister..biri haftada 2 gün yükleme yapar,3 gün çabukluk ve taktik idmanı,diğeri de hergün istasyon çalışması ister..vs..vs..futbolu ciddi anlamda oynamış olanlar yada çalıştırıcılık yapmış olanlar bilir ki yukarıdaki farklılıklar saha içi performansını da etkiler..Sizler de sanırsınız ki hoca bu işi bilmiyor.Ama hayatında topu görmemiş,bir tane idman seyretmemiş olanlar böyle ,bu forumda olduğu gibi sallarlar işte "o hoca kötü gitsin" ya da bu hoca iyi gelsin" Benim asıl merak ettiğim; Mustafa Denizli yada Ertuğrul Saglam'ın iyi yada kötü olduğunu nasıl kestirebildiğiniz dir..O kadar basit ise bu işler ,gidin siz yapın teknik direktörlüğü..Valla milyon eurolar boşuna veriliyor bu hocalara..