Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-12-2008, 17:41   #21
shawnodese
 
shawnodese - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
Karetta2002´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Denizli nin Batuhan ı mutlaka oynatmak istediği ve takımda ona yer aradığını herkes biliyor .Amma Nobre de azı dişi gibi adam..kolay kolay da kesilmez ki..Seriç e gelince ;sezon başında tesislerde çalışan bir arkadaşın daveti ile tesislerde antremanı seyrettim..ağır ama raket gibi bir sol ayak var..Abartı gelebilir ama ,önlibero da da denenebilir gibi geliyor..Biliyorsunuz,Giunti de ağır bir adamdı ,Milan ve Brescia da ileriye dönük bir orta saha oyuncusu idi..Hatta burada GS ye de güzel bir gol atmıştı..Neden Seriç de aynı şekilde oynamasın..Bence ,lig arasında hoca onu önliberoda deneyecek..
Ortasaha direncini arttırmak için düşünülebilir ama Seriç'in moral bozukluğu onun önündeki engel. Seriç in şu anda kendine güveni yok, bu giderilirse başarılı işler de yapabilir. G.saray maçı Seriç in bir başlangıç olabilir aslında. Bekleyip görmek gerek. Seriç, lanse edildiği kadar kötü bir oyuncu değil, ama çok şeyde beklememek gerek tabi...
Bu hafta arası M. Denizli Batuhanla özel olarak ilgilendi. Batuhan'da iyi işler yaptı. Kadroya alırsa şans verecektir diye düşünüyorum (şartlar el verirse tabi).
shawnodese Ofline   Alıntı ile Cevapla