Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-12-2008, 12:02   #9
boğaz

boğaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
shawnodese´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bakın, bir kere daha anlatayım;

Ülker grubu Beşiktaş'ın başına E. Sağlam'ı getirdi. Beşiktaş'a ek bütçe vermenin şartlarından birisiydi bu. Yeşil sermayeden kastım Ülker grubu. Yanlışsa, havada kalmayacak şekilde, dayanakları olacak şekilde anlatın o zaman.
Siyaseti futbola karıştırmayın diyosunuz; E. Sağlam'ı Beşiktaş'a getiren siyaset, ben değilim. Mevcut futbol federasyonunu futbolun başına getiren gene siyaset, ben değilim. İBB başkanının futbolun en üst makamlarında yer almasını sağlayan da siyaset.
Yanlış adrestesiniz.
demekki yönetim sırf ek bütçe için o bütçeyi verenlerin hatırına teknik direktör getiriyor, burda suçlu Ülker grubu mu, ertuğrul sağlam mı, yoksa yönetim mi? takdir sizin. bana göre Ülker grubunun bu istemesiyle teknik direktör getirilmez, burda tek sorumlu yönetimdir. Demekki beşiktaşı yönetenler özgür karar vermiyorlar. bana yanlış adresdesiniz demişsiniz burda ben bu konuyu açarken metalisti çok küçümseyenlerin şuan hiç yenilgisiz grup lideri olarak çıkan metalisti görmelerini ve yüz hallerini merak ediiyorum. BEŞİKTAŞ MEVCUT YÖNETİMİ KRİZLERİ TAM OLARAK YÖNETEMİYOR BUNA DİKKAT ÇEKMEK İÇİN BU KONUYU AÇTIM...

Konu boğaz tarafından (20-12-2008 Saat 12:03 ) değiştirilmiştir..
boğaz Ofline   Alıntı ile Cevapla