Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-12-2008, 12:35   #6
kartalim_

kartalim_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
shawnodese´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bakın, bir kere daha anlatayım;

Ülker grubu Beşiktaş'ın başına E. Sağlam'ı getirdi. Beşiktaş'a ek bütçe vermenin şartlarından birisiydi bu. Yeşil sermayeden kastım Ülker grubu. Yanlışsa, havada kalmayacak şekilde, dayanakları olacak şekilde anlatın o zaman.
Siyaseti futbola karıştırmayın diyosunuz; E. Sağlam'ı Beşiktaş'a getiren siyaset, ben değilim. Mevcut futbol federasyonunu futbolun başına getiren gene siyaset, ben değilim. İBB başkanının futbolun en üst makamlarında yer almasını sağlayan da siyaset.
Yanlış adrestesiniz.
Delgado'yu 5 milyon €'ya alan kim, Ülker Grubu değil mi?Peki bunu yaparken şartı neydi, Tigana'yı takımın başına getirmek mi?Hadi diyelim E.Sağlam'ı başımıza getirdi Ülker Grubu, peki bize verdiği ek bütçe ne kadardı?Holosko'yu bile Demirören kendi parasıylan aldı yaf...Fb'ye basketbolda devir atlatan, Gs'ye her branşta yardımlar eden Ülker Grubunun E.Sağlam geldikten sonra bize neler verdiğini çok merak ediyorum açıkçası...Bide eğer E.Sağlam'ı takımın başına getiren siyasetse şu anda başımızda olması gerek mezmiydi E.Sağlam'ın, ee malum, baştakiler değişmedi...