Alıntı:
kartalim_´isimli üyeden Alıntı
Ülker, E.Sağlam geldikten sonra bize 3 milyon € bi ek gelir sağladı yanii, E.Sağlam'ı bunun için mi takımın başına getirdi yanii Demirören, 3 milyon € için...Benim saptırdığım falan yok, sizler saptırıyorsunuz, Ülker Gurubu getirdi E.Sağlam'ı takımın başına, Abdullah Gül getirdi vs. gibi yorumları ben söylemiyorum...Kayseri'de başarılı bir sezon geçirmişti Sağlam ve takımın başına getirildi, niye bu kadar uzatıyorsunuzki bunu...Rıza'yı da mı biri getirdi takımın başına o zaman, onlar bizim başımıza geçemez mi yanii bir başkanın talimatıyla, niye hep bir şeyler arıyoruz altında... |
Bakın, Rıza Çalımbay'ın durumu tamamen farklı. Rıza Çalımbay, Denizli ile UEFA da başarılı olmuştu. Ligtede iyi işler yapıyordu (Somut olamsa bile başarıları vardı). E. Sağlam'ın ise hiç bir somut başarısı yoktu. Daldan dala atlıyorsunuz. Bakın bu konuyu uzatmak istemiyorum, bundan sonra da bu konu ile ilgili cevap yazmayacağım.
E. Sağlam'ın Beşiktaş'ın başına nasıl getirildiği ile ilgili dediklerim kurgu değil, gerçek. Bunda benim yorumumda yok. İnanıp inanmamak size kalmış. Siz hep böyle olabilir mi? Niye olsun ki? gibi sorular soruyorsunuz. Ben ise böyleydi diyorum. Dediklerimim dayanakları da vardır.
Kabul edin, etmeyin gerçek ne yazık ki bu. Daha kesin isimler de verirdim olaylara şahitlik eden ama o kişilerle aram bozulur diye o kadar da ileri gitmenin anlamı da yok. Böyle fuzuli bir konu için.
Başarısızlığınıza rağmen, Ekibiniz iyi değilse, ekibini değiştir, seni ileriye götürecek bir ekiple yoluna devam et dediklerinde ekibim olmazsa ben yokum da derseniz sonuçlarına da katlanırsınız, E. Sağlam ı istifaya götüren nedenlerden biriside budur. Bu bilgi de basına yansımamıştı. Bakın bu haberi teyit edecek kişilerde çıkacaktır.
Dediğim gibi bu konunun tadı kaçmaya başladı. Bu konu için affınıza sığınarak bir daha cevap yazamayacağım.