Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-12-2008, 14:03   #1
edaks
Dişi Kartal
 
edaks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Kabadayı" Macaristan'da

Başrollerini Şener Şen ve Kenan İmirzalıoğlu'nun oynadığı film 'Altın Göz Film Festivali'nde gösterildi.

Yönetmen Ömer Vargı tarafından çekilen ve başrollerini Şener Şen ile Kenan İmirzalıoğlu'nun paylaştığı ''Kabadayı'' filmi, Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de düzenlenen Altın Göz Film Festivali'nde gösterildi. Türkiye'de büyük başarılara imza atan filmin görsel yönetmenliğini yapan Macar Ferenc Pap, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Macaristan'da her yıl geleneksel olarak düzenlenen Altın Göz Film Festivali'nde Macar görsel yönetmenleri ve kameramanları tarafından yurt dışında çekilen filmlerin gösterildiğini, bu yılki festivalde ''Kabadayı'' filminin Budapeşte'de çok başarılı filmlerin başında geldiğini, bu yüzden festival jürisinden büyük övgü aldığını söyledi.
Budapeşte'nin 14. bölgesinde bulunan Sugar Sineması'nda düzenlenen film festivalinde gösterilen ''Kabadayı'' filmine Budapeşte'de yaşayan Türk vatandaşlarının yanı sıra Macar sinema severler büyük ilgi gösterdi.
Macar sinema severler filmi izledikten sonra, filmi çok beğendiklerini belirterek, ülkede daha fazla kaliteli Türk filmi gösterilmesini istediler.
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
edaks Ofline   Alıntı ile Cevapla