Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-07-2006, 06:58   #1
onurozgen
Banned
 
onurozgen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Psikolog Tigana

Psikolog Tigana!
Beşiktaş Teknik Direktörü, büyük umut bağladığı Delgado ile dün konuştu, moral verdi. Fransız hoca, yeteneklerini ve futbolculuğunu överek Arjantinli oyuncuya motivasyon yüklemesi yaptı
Click the image to open in full size. BİLAL MEŞE - FREİBURG


Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, teknik ve taktiğin yanında, moral hocalığı da yapıyor.
Basel'den büyük uğraşlar sonrasında transfer edilen Delgado ile dün bir görüşme yapan Fransız çalıştırı, mutsuz ve moralsiz görünen Arjantinli oyuncuyu ateşlemek için çabaladı.
Arzulanan performansı henüz yakalayamayan ve bu nedenle içine kapanan Delgado'yu idman sonrasında yanına çağıran siyah - beyazlıların teknik patronunun on dakika süren özel görüşmede motivasyon yüklemesi yaptığı öğrenildi.

'Büyük oyuncusun'
Fransız hoca, Delgado'ya şunları söyledi: "Senin ne denli yetenekli bir oyuncu olduğunu biliyoruz, kondisyon eksikliğini kısa sürede kapatacaksın ve daha iyi, daha yükseğe çıkacaksın. Sen yetenekli, büyük bir oyuncusun. Bunu sakın unutma. Moralini bozma, işini yapmaya devam et."
Her oyuncunun gittiği yeni bir ülke ve yeni takımında sıkıntılar çekebileceğini de söyleyen Tigana, "Bu çok doğal. Uyum sürecinin yanısıra kondisyon açığını da kapattığın anda bize büyük katkılar sağlayacaksın. Senden beklentiler büyük. Benim de sana olan güvenim sonsuz" diye konuştu.
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]

"İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..."

Deniz GEZMİŞ
onurozgen Ofline