Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-12-2008, 03:59   #8
ferres
 
ferres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
CEK_BJK´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
abi ne alakası var ya! seyretmediniz mi maçı? Delgado'nun kartı hariç hiçbir kararı hatalı değildi bence, hatta kaç tane yaptığımız faulude çalmadı..

uğurun hareketi kendine "profesyonel futbolcuyum" diyebilecek bir oyuncunun hareketi mi? resmen kündeye aldı utanmaz.. hem adamı tutama hemde yaptığına bak, bırak bari belki arkanda biri var ya da auta vuracak ne bilim pas atacak, sığır yaa

ilk gol ey kendine kaleci diyen rüştü o topu elinden nasıl kaçırırsın? ama suç sende değil cordoba yı gönderip seni alanda..

denizlinin kurduğu takıma bak seric kim ya ne zaman oynamışta sen gs maçına bu kadar kritik maça onla başlıyorsun? dağlara taşlara vuran toptan haberi olmayan nobre ısrarın ne? geçen senenin yıldızı bobo yu ne diye oynatmıyorsun küstürüyorsun..

ya çok doluyum Allah yardımcımız olsun dicem ama yok yani o bile şüpheli yıldırım demirören, denizli, bütün futbolcular hepiniz formayı klübü herşeyi bırakın defolun gidin YETER ARTIK YA!!!
tamam kardes denizli zaten besiktasi basarili yapmaya degil rezil etmeye gelmis bu belli...rüstü desen türkiyenin en iyi kalecisi degil dünyanin en salak kalecisi ona kaleci diyen futboldan anlamiyor zaten...ama delgadoyu atarken kurallara uyan yada iki penaltiyi kolayca calan hakem niye linkoln ve ardanin 100 kere kendini yere atmalarinda bir sari kart bile vermedi bize gelince kuralda onlara gelince taktir hakkimi....maci katletti bence evet kirmizi kart ve ikinci penaltidan sonra bizim yaptigimiz bazi faulleri calmadi ama oda sucunu örtmek cabasi icinde oldugu icindi...az bir hesapla gs bu sene kac penalti atti besiktas kactane...böyle giderse milan baros penalti atarak avrupa gol rekorunu kiracak...
ama tüpcü + ibne denizli+ibne hakem hepsi bir oldular bizi halletiler kisacasi bu yani...
ferres Ofline   Alıntı ile Cevapla