Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-12-2008, 10:13   #1
inceoglu
 
inceoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Alen Abi duy artık..

mhk, teknik direktör, oyuncu.. silsile yoluyla değerlendirme yaptığımızda geçen yıllarda herkes mi kötüydü(!) "yeter artık demirören" demekte yeterli olmuyor.
Büyük taraftarımıza, Beşiktaş'ımıza, kulübümüzün başkanına sövmekte olmaz..
"taraftardır bir iki maç kazanır susarlar.." deniliyor..

madem yönetimden şikayetçiyiz, gelinen nokta "isyan" derecesindedir, Sayın Bilgili'ye ana avrat, kızına, soyuna küfrettirerek istifa ettiren Sayın Demirören'e aynı yöntemi uygulamayalım, peki ya ne yapalım? Beşiktaş'ımız İnönü Stadı'nda oynadığı her maçta 25.000 kişi ile rakip takımı desteklesin. Rakip takım aleyhine tezahüratlar yapsın.. Bizler değil miyiz dünyaya Çarşı gurubunun, Beşiktaş taraftarının büyüklüğünü gösteren(!)

İyi günde, kötü hep Beşiktaş'lıyız, sonuçta biz sevinmek için sevmedik bu takımı(!) ama ne yaptıysak ses getiremedik, ne yaparsak yapalım yine ses getiremeyeceğiz.. Arkamızda olan, sesimizi bastıran değil sonuna kadar o sesi haykırışa döken bir yönetim olmadıkça;
federasyon, taraflı basın, yayıncı kuruluş başta olmak üzere herkesler Beşiktaş'ımızın bu durumunu keyifle izleyecektir.

Daha ne teknik direktörler gelir, gider..
Daha ne futbolcular, yıldızlar alınır, gider..
Daha ne milyon dolarlar harcanır, biter..
Bu yönetim olduğu sürece Beşiktaş'ımız gülmeyecektir!!!

arkadaşlar katılan olur, destekleyen çıkar ve belki de taraftar guruplarımızın liderlerini bir araya getirerek yukarıda bahsettiğim yöntem uygulanır..

Alen Abi,
sen istedin biz neler yapmadık..

madem ki bu yönetimden şikayetçiyiz, artık süresi dolmuştur;
küfrederek değil, yine dünya basınında, ana haber bültenlerine konu olacak bir şekilde, Sayın Demirören yönetimini rakip takımı 25.000 kişi ile destekleyerek güzel bir uğurlama yapalım.

Duyun artık sesimizi, görün halimizi, sevinmeyelim "sevinmek için sevmedik" çünkü.. ama rezil olmayalım!!!
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
inceoglu Ofline   Alıntı ile Cevapla