Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-12-2008, 11:12   #15
Karetta2002
 
Karetta2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
Akdora´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
konuşulacak o kadar çok şey var ki... Bu yönetim beşiktaşımızın için bir dinamittir artık... Gs gol atıyor bizim çok sevgili !!! başkanımız alkış tutuyor ...O kadar ki artık beşiktaşlı olmadığına inanmaya başladım Y.demirörenin... Taraftarın da 2 ye bölündüğünü daha ankara maçında çok canlı bir şekilde gördüm...Bizim içinde bulunduğumuz grup yönetim istifa derken bir başka grup bizi susturmak için ıslıklarla protesto etmeye çalıştı...Artık ne gibi bir çıkarları vardır orasını bilemem ama eğer ki biz bu yönetim zaafı yaşadığımız Beşiktaşlılık değerlerini hiçe sayan bu yönetimden kurtulamazsak bizden maalesef ne köy olur ne kasaba...
Sevgili İbrahim..
Bu yönetimle bu işin olmayacağını herkes biliyor,bu yönetime 3 koyun versen ikisini kaybeder,getirdikleri koyunda başka sürünün koyunudur...
Ancaaaak....bu yönetim hatalıyken ; başkaları da çok mu masum..rakibinin ayağını kırmaya teşebbüs eden bir futbolcu için ;"tüh!. tüh!. GS maçında oynayamayacak " diye ağıt yakacak kadar ilkesizleşen, "böyle adamın beşiktaşta işi olmaz" deyince bana demediğini bırakmayan , "Sezon içinde hoca değişikliği, takımı olumsuz etkiler" deyince ,"sistemin ve çalıştırılma şeklinin değişmesi" ,takımı sürantrene eder deyince ,o ne demek diyen cahillere,bu takım,bu yönetim ve bu hoca "Çok bile" Beşiktaşlılığın ne olduğunu anlayamamış,sahada rakibine tekme atan,yumruk atan ,bir anlamda ihanet eden adamları baştacı edenler,bence aynı ihanetin içinde değilmidirler sevgili dostum.
Hayatında ,kendi uğraşısı ile birşey yapamayıp,tuttuğu takımla kendini özdeşleştiren,takımı yenilince "utancımdan insan içine çıkamıyorum" diyecek kadar hayattan soyutlanmış ve tedaviye ihtiyacı olan ,takım kimliğini kendine 1. kimlik edinmiş, ve kendini takımın sahibi sanacak kadar şizofrenleşmiş ,kafası kızınca sahadaki kendi futbolcusunu yuhalayan,sahaya yabancı madde atan ve hatta sahaya girecek kadar zavallılaşmış bir "pat" lar grubuna bu takım çok bile..
Sadece hocanın ve birkaç futbolcunun değişmesi ile herşeyin düzeleceğini sanmak,eşi görülmemiş bir aymazlığın ta kendisidir..ve yönetimden farkı olmayan bir mantığın sokaktaki temsilciliğinden başka şey değildir..
Bu forumda ; hoca değişikliğinde ,takımın bu düşüşü yaşayacağını sebepleri ile defalarca yazdım ama o küçücük beyinleri ile benimle alay ettiler..İstediler ki her gelen şapkadan tavşan çıkarsın..Böyle birşeyin olmayacağını,bu değişikliklerin "palyatif" olduğunu ve uzun vadede başarı sağlamayacağını anlatınca bana da hakaret edenlere bu takım ve yönetim çok bile..
Sahaya girdikten 5 dk. sonra rakibine sözlü ve/veya fiili saldirıda bulunup oyundan atılan,ruh hastasını baştacı edip,senelerce onun adını sayıklayıp ,10 yıla yakın bir süredir elinde avucunda ne varsa sahaya döken bir futbol emekçisini yuhalayanlara bu takım çoook bile..
Takım desteklemenin ne olduğundan haberi olmayıp,trbünde arabesk nakaratlar söyleyenlere ve asıl kötü zamanda takımın desteğe ihtiyacı olduğunu unutanlara bu takım ve bu yönetim çooook bile..
__________________
"iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş"

Konu Karetta2002 tarafından (22-12-2008 Saat 12:37 ) değiştirilmiştir..
Karetta2002 Ofline   Alıntı ile Cevapla