Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-12-2008, 21:56   #6
once_biz_vardik1903
gurbetci kartal

once_biz_vardik1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
kuzey´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
daha kıyaslama yapmak için erken durun bakalım sezon başında takıma gelip kendi transfer ettiklerinle çalışıp lige başlamak başka şey bu başka şey daha lig bitmedi koskoca bir lig duruyor önümüzde avrupadaki tarihi yenilgilyi çabuk unutanlar var eziklere karşı hiç galibiyet yok her maça inşallah yeneriz diye çıkmaya başlamıştık oynanan futbolda bir fark yok hiç kimse diyemez beşiktaşı nasıl yendikleri ortada penaltı olmadan adam atmadan hakem hataları olmadan bir maç seyredemiyoruz
daha onceki actigim konudaki yazimi gondereyim sana o zaman desinki bize kardesim bu benim kadrom degil bu sene idare edecez sonrada onumuzdeki sene kendi kadromuzla sampiyonluga ulasalim desin bizde eyvallah diyelim ayrica denizli ne dedi bu kadro turkiyenin en iyi kadrosu bu kadroyu kendim kursam ancak bukadar yapardim dedi degilmi o zaman 10 hafta sonunda yaptigi is budur ben bunada birsey demiyorum ama kardesim 10 haftada bir takimin sistemi oturmasada az cok ne oynadigi anlasilir bari oda yok ne oynadigimizi biraz bilsem hicbirsey yazmayacagim denizli hakkinda ama takimda kim nerde hangi taktik hangi sistemle oynuyoruz anlayamiyorum tamam belki tek salak benim sadece ben anlayamiyorda olabilirim ama herkez anlamadigini soyluyor