Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-12-2008, 01:56   #2
Aydin
CaSPeR

Aydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Angry

ALLAH akıl fikir versin !!!!
BoBo nun istatistiklerine bir bakın yazıklar olsun futboldan anlamayan adamları başımıza getirirlerse para uğruna olacak rezillik budur !!!

Sezon............Maç.....İlk 11.....Süre(dk.).....Click the image to open in full size........Click the image to open in full size....Click the image to open in full size....

2008/2009.....17.........8............867...........8.. .....0...0
2007/2008.....30........26........2.221.........15..... .3...1
2006/2007.....41........30........2.899.........21..... .3...0
2005/2006.....21........17........1.445...........9.... ..1...0

23 yaşında geleceği parlak bir yıldız BoBo...
BoBo yu daha ilk senesinde ondaki cevheri ve inancı ben bizzat gördüm, inandım ve ikinci sezonunda 21 gol atma başarısı gösterdi !!!
Son dönemde ki başarısızlığı deniyor adam kaç haftadır hatırladığım kadarıyla 8-9 haftadır ilk onbirde 1-2 kere çıkmıştır. Moralmi bıraktınız adamda uLAN !!!!!!

Hocanın sistemi çalışacak diye gözümüzün nuru BoBo yu satmak Beşiktaşa yapılacak ihanetlerin en başında gelir.
Adam gitmek istiyormuş !!! ister tabi yaa senin avrupada başarın ne ? verdiğin vaatler ne ? istatistiklere bak sonra git sistem diye adamı yedek bırak !!

Sayın Mustafa Denizli sistemin işleyecek diye takımı mahvediyorsun ! sistemi sana göre değil oyunculara göre oluşturmalısın , bu futbolun temel ilkesidir , sen bunu değiştiremezsin görmezlikten gelemezsin !!! Dünkü Teknik adam olmak herşeyi bildiğin anlamına gelmez !!!!

Bu takımı ne sayın Ertuğrul Sağlam çalıştırıp başarıya götürebilir ne de sayın Mustafa Denizli !

Bir arpa boyu yol almamamızın nedeni ve en büyük suçlusu sayın Yıldırım Demirörendir !!!!!!!!

Bu iş yürekten önce akıl ister !!!
Sadece aşk'la karın doysaydı herkes meşk olurdu.

YÖNETİM İSTİFAAAAA Click the image to open in full size.
YÖNETİM İSTİFAAAAAAAAClick the image to open in full size.Click the image to open in full size.
YÖNETİM İSTİFAAAAAAAAAAA Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!