Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-12-2008, 13:07   #4
once_biz_vardik1903
gurbetci kartal

once_biz_vardik1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Karetta2002´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Denizli,kendine göre doğru olduğuna inandığı ve futbol kamuoyunda genel kabul görmeyen fikirler sahip bir hocadır..doğrudur yada yanlıştır bunu tartışmak bence gereksiz..madem ki o bu takımın hocasıdır,ona istediklerini yapma konusunda yardımcı ve destek olmalıyız..yok ,Denizli bu işi yapamaz dersek o zaman da kim ve nasıl ,neye göre Denizli'den daha iyi yapar bunu da belirtmeliyiz..Yoksa,sadece ; "o yapamaz" demek havada kalan ve boş bir iddia olmaktan öteye gidemez..
Benim fikrime göre de ;şu anda Mourinho yu da getirseniz birşey değişmezdi..Çünkü bir hocanın takıma,takımın da hocaya alışması 5-6 ay sürer.Bu sürecin içinde hocanın rakipler tanıması da var ki en azından Denizli için böyle bir şey söz konusu değil..

evet abi sana katiliyorum ama denizlinin bi ceki duzen vermesi lazim takim oyununa kim ne oynuyor belli degil son gs macindada dikkat ettiysen nobreyi cikartiyor hoca zapo 30 dakika forvet gibi oynuyor olacak ismi allah askina nobreyi cikartma bari o zaman yoksa zaten kim gelirse gelsin onemli bir degisiklik olmaz bu saatten sonra bari denizli geldi takima belirli bir zaman gecti alisti ben sezon sonu devam edilmemesinden yanayim denizlinin hocaliginida begenmiyorum sahsen ama en begenmedigim noktasi gelecek adina en ufak bir hamle yapmamasi o yuzden sezon sonu uzun yillar plan ve program icinde (bu lafin altini ciziyorum) calisacak uzun yillar klubu tasiyabilecek ve en onemlisi besiktasin alt yapilarina onem verecek ve yarismaci olacak bir antrenorle anlasilmasindan yanayim ama bu sezon yine bir hoca degistirmek tamamiyle intihar olur artik