Alıntı: Karetta2002´isimli üyeden Alıntı
Ben şu utanmak lafına takılıyorum..neden utanacağız..futbol bir oyundur..Oynayanlar ve yönetenler kurallarını ve gereğini layıkı ile yaparlarsa kazanırsın,yapamazlarsa yada rakiplerin daha iyi yaparsa kaybedersin..10 yaşımdan 35 yaşıma kadar her kategoride oynadım,aynı süre içinde de Beşiktaş trübünlerinde elverdiğince de yerimi aldım...ama yukarıda ki mantıkla baktığım için çok üzüldüğüm oldu ama hiç utanmadım..Başkalarının oynadığı,oynattığı ve yönettiği bir olguda neden kaybedince kahrolup üzüleyim ki..aynı şekilde kazanınca da neden çıldırayım ki..Eğer bir insan futbolda tuttuğu takımın aldığı neticede kahroluyor ya da çıldırıyorsa ,o insanda soyolojik ve psikolojik bir bozukluk olabilir..Benim için gerçek sevinç ve üzüntü kaynağı;ailemdir,dostlarımdir ülkemdir..Tabiiki galip gelince sevinecek,yenilince üzüleceğiz ama herşey dozunda ve ayarında olmalı ki hem kendimiz hem de çevremiz zarar görmesin.. | Kelimesi kelimesine katılıyorum!
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan...
☻
/▌\
/ \
☻
/▌\
/ \Siyah!
☻
/▌\
/ \ Beyaz!
☻
/▌\
/ \ Hep Seninleyiz!