Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-12-2008, 12:38   #4
shawnodese
 
shawnodese - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Bizm hakkımız yeniyor, adamlar hem hırsızlık yapıyorlar, bize abuk ubuk cezalar veriyorlar. Fener maçında bize küfrediliyor biz fenerden fazla ceza yiyoruz, galatasay maçında bize küfrediliyor biz galatasaray dan daha fazla ceza yiyoruz, bizim hakkımızı yiyen, hakkımız gaspedenler federasyon tarafından korunuyor hatta federasyon tarafından tebrik ediliyor biz hala Yıldırım Demirören de takılı kaldık.
Yıldırım Demirören ne kadar başarısız olsa da Beşiktaş Kulübünün Başkanıdır. Ceza Beşiktaş kulübüne gelen cezadır. Sebebi ise yapılan haksızlığa karşı gösterilen reaksiyondur. Burada Yıldırım Demirören haklıdır demiyorum, bilakis Yıldırım Demirören bir başkana yakışmayacak bir laf etmiştir ancak bunu o harekete götüren davranışda kasıt ile adlandırılabilecek hatalar zinciridir.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın bu sene ayakta duracak halleri yokken hakemlerce korunduğu bariz değilmidir? Peki onları koruyan hakemler kaç maç ceza almışlardır? Lincoln'nün Korner direğini yerinden sökmesinde kart gösteremeyen hakem kaç maç dinlendirldi? Aynı hakem Fenerbahçe-Beşiktaş maçınına fenerbahçe lehine damgasını vur madı mı?

Cüneyt çakır derbi maçından önce en son galatasaray fenerbahçe maçını yönettikten sonra 3 büyüklerin hangi maçını yönetti de galatasaray Beşiktaş maçına verildi?

Cünet Çakır'ın Beşiktaş'ın hakkını çalmadı diyeniniz var mı? Maçtan sonra galatasaray yöneticisi haldun üstünel olacak kişi tarafından bizzat tebrik edilen Cüneyt çakır, yaptığı hatalardan dolayı bırakın uyarılmayı gözlemciler, federasyon başkanı ve mhk başkanı tarafından bizzat tebrik edilmedi mi?
Buna karşın kulüpler birliği ne dedi .. hakemlerin arkasındayız ...
PFDK fenerbahçe güdümlü çalışıyorken, tahkim kurulu fenerbahçe ve galatasaray güdümlü çalışıyorken, gözlemcilerin ne mal oldukları belli iken, federasyon başkanının bile attığıı her adımı Aziz Yıldırım a bildirdiği belli iken siz neysen bahsediyorsunuz.

Beşiktaş hakkını nasıl arayacak söylermisiniz?

Sonuçta Yıldırım Demirören tün başarısızlığına rağmen Beşiktaş Kulübü başkanıdır. Beşiktaşlıların başkanıdır. bazıları alınacak ama Başkanımızdır. Başkakanınıza verilen cezanın alaya alınacak bir tarafı olduğunu düşünmüyorum.

Eğer tepkimizi koymazsak, birlik olmazsak daha çok cezalar verir bize.

Bunca yapılan haksızlığa, hırsızlığa, hukuksuzluğa ve adiliğe karşı birlik beraberlik zamanıdır.

Kişisel egoları bırakıp tepki göstermek zamandıdır.
shawnodese Ofline   Alıntı ile Cevapla