Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-12-2008, 15:24   #2
kartalim_

kartalim_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
fersahin´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Birincisi, ben şöyle bir şey demedim

"Ertuğrul Sağlam adam değildir" demedim. Ama beğendiğim biri de değil, onu da belirteyim. Ki beğenmek zorunda da değilim.

İkincisi, beni veya çevremdekileri yargılamak sana düşmez. Ki adamlar veya değiller, o beni ilgilendirir. Sözlerine dikkat edersen sevinirim aksi halde sana senin ağzınla cevap vermek zorunda kalırım ki bu hiç de istediğim bir durum değildir.
Üçüncüsü, seninle aynı düşünceyi savunmak zorunda değilim. Kimseden de bunu bekleyemezsin.

Benim görüşlerim şunlardır. Bu sadece beni bağlar.
"Ben, Ertuğrul'un hocalığını beğenmedim ve gidişinden zerre kadar üzüntü duymadım. Benim meselem Ertuğrul ya da Mustafa Denizli değildir, benim tek derdim Beşiktaş'tır, Beşiktaşımdır."

Burada kendi görüşlerimi söylerim, bu kimseye uymayabilir ama bu benim görüşümdür ve sadece beni bağlar.

Saygılarımla...
Adamlağına laf etmedim diyorsunuz, ama bi önceki yorumunuzda işte Ertuğlul, işte sağlamlığı demişsiniz, hala da adam gibi gitti diyorsunuz demişsiniz...Yaf hocalığına laf edin, eyvallah, ama bari adamlığını karıştırmayın yaf...Son 5-6 yılda kulübümüze kaç tane gelmiş böyle karakterli insan, ayıptır yaf...Aldıkları yenilgiler belki çok ağırdı, kabulümdür, başarısız da olabilir şampiyonluk yaşamadığı için, oynattığı futbolda pek tatmin etmedi belki, ama E.Sağlam şampiyon olduğumuz sezondan beri en çok puanı toplayan hocaydı, yanii o hocaları 1000 defa eleştiriyorsanız Sağlam'ı 100 defa eleştirmeniz gerekir, ne de olsa her şey tabelaya bakıyor bizde...Bide biz Beşiktaş'ın kötülüğü için mi destekledik E.Sağlam'ı...Bu benim görüşüm sadece beni bağlar diyorsunuz ama bize de lafı sokuyorsunuz arada...