Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-12-2008, 17:56   #18
Gemini

Gemini - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Dandik bi basın toplantısı olmuş, yetersiz argümanlar, fenere özenip barkovizyon sunumu yapmalar, özür dilemeler...vs Tepki gösterecen onu bile beceremiyosun.

Şunu baştan söyleyim hakem de hakem deme vakti geçti artık, hakem dedikçe bu yönetim biyere gitmez. Şu anki duruma gelinmesinde sebep hakemler mi yönetim mi? Taraftarın gözünü boyamaya çalışıyolar malesef taraftar da buna çok meyilli. Kalitesiz yabancılar, yetersiz yerliler, milyonlarca doları çöpe gönderen kafası basmayan yöneticiler... e tabi başarılı olamassın, hakeme suçu atmak o kadar kolay ki...
Bakın 20 yıldır oyunlar oynanıyo üstümüze diyorlar peki 89-92 3 şampiyonluğu nasıl kazandık biz? O zamanlar hakem hatası yok muydu vardı ama takım o kadar iyiydi ki eze eze şampiyon oluyorduk. Benim özlemim öyle bir Beşiktaş görmektir, hakem diye sızlanmak koca Beşiktaş'a ve büyük taraftarına yakışmaz en bariz hatalar bize yapılıyor olsa bile. Kuracaksın takımını çatır çatır oynayacaksın eze eze şampiyon olacaksın biz başka türlü şampiyon olamayız bunu görmemiz lazım.
Hakem dedikçe yönetim bi yere gitmez, bize yine çile çekmek düşer.
Biraz karışık anlattım ama demek istediğim anlaşıldı sanırım...