Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-12-2008, 19:33   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bilinçli ve hain bir senaryo

Click the image to open in full size.




Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, yöneticilerle birlikte bugün Nevzat Demir Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenledi. Demirören bu yaşananların bilinçli ve hain birer senaryo olduğunu söyledi.

Toplantı, basın toplantısının dışına çıkarak, barkovizyon gösterisiyle bir hak arama olayına dönüştü. Geçmiş maçlardan örnekler verilen ve hakem hatalarının işlendiği görüntüler öncesinde konuşan Demirören "2004 yılından bu yana 3 büyükler yok, 2 büyük var yalanı zihinlere yerleştirilmeye çalışılıyor" diye konuştu.

Demirören'in konuşmasında bazı başlıklar...
***
"Bugün sizler aracılığıyla Büyük Beşiktaş camiasına seslenmek için buradayım. Sadece Galatasaray maçında yaşananlar için değil, son 20 yıldır sistemli bir şekilde Beşiktaş üzerinde oynanan oyunlar ile ilgili olaürak buradayım. Şerefli ikincilikler yaşadığımız dönemi 2'ye bölmek lazım...

*** 105 yıllık tarihi olan Beşiktaş Kulübü, Sayın Süleyman Seba, ardından Sayın Serdar Bilgili ve şimdi de benim ile ekonomi, tesisleşme ve bir çok alanda büyüdü. Bu da bazı çevreleri rahatsız etti.
*** Rakiplerimize gönderilen arabaları, basketbol maçlarına dönen karşılaşmaları hatırlayın...
*** 2003-2004 sezonunda 8 puan fark ile liderken, ligin tadı kalmadı gibi söylemlerden sonra başımıza gelenleri hatırlayın...
*** 2004 yılından bu yana 3 büyükler yok, 2 büyük var yalanı zihinlere yerleştirilmeye çalışılıyor. Camiamazın görmesi gereken gerçek bu. Hiç bir Beşiktaşlı merak etmesin bunu çözecek olan biziz"
Kenan Öner pozisyonları değerlendirdi
Demirören'in konuşmasından sonra ekrana hakem hatalarından derlenen görüntüler getirildi ve "Her şey 21 yıl önce başladı" başlığı altında başlayan barkovizyon gösterisinde ilk olarak Malatyaspor-Beşiktaş maçında teşvik primi iddiaları hakkında konuşmalar ekrana geldi.

Demirören'in konuşmasından sonra ekrana hakem hatalarından derlenen görüntüler getirildi ve "Her şey 21 yıl önce başladı" başlığı altında başlayan barkovizyon gösterisinde ilk olarak Malatyaspor-Beşiktaş maçında teşvik primi iddiaları hakkında konuşmalar ekrana geldi.Demirören'in konuşmasından sonra ekrana hakem hatalarından derlenen görüntüler getirildi ve "Her şey 21 yıl önce başladı" başlığı altında başlayan barkovizyon gösterisinde ilk olarak Malatyaspor-Beşiktaş maçında teşvik primi iddiaları hakkında konuşmalar ekrana geldi.
Demirören'in konuşmasından sonra ekrana hakem hatalarından derlenen görüntüler getirildi ve "Her şey 21 yıl önce başladı" başlığı altında başlayan barkovizyon gösterisinde ilk olarak Malatyaspor-Beşiktaş maçında teşvik primi iddiaları hakkında konuşmalar ekrana geldi.
Şeyhmuz'un Malatyaspor – Beşiktaş maçı öncesi Galatasaray'dan "Yendik parayı aldık. 2,5 milyon adam başı prim aldık" sözleri ekrana yansıtıldı.
Daha sonra ekrana 2004'teki Cem Papila tarafından 5 kırmızı kartlı Beşiktaş - Samsunspor maçı getirildi. Bu görüntünün ardından 2007 sezonundaki çifte standartlar başlığı altında bazı pozisyonlar gösterildi ve videoda "Geçen sezon 12 puanımız gaspedilmese, şampiyon kim olacaktı ?" denildi.
Demirören'den sonra söz alan Genel Sekreter Kenan Öner ise şunları söyledi:
"Aslında salt bu lig değil. Hakkımızın 20 yıldır teslim edilmediği bir lig oynuyoruz. 2004 yılındaki Samsun maçında Cem Papila'nın yüzünün gerginliği belli oluyor. Ahmet Yıldırım'a ve İbrahim Üzülmez'e gösterilen kartlar kart mıdır? Aynı sezonda ilk yarının son haftasında Fenerbahçe'nin Rize maçındaki durumu malumdur. Sarı kart sorunu nedebiyle maç transferler yapıldıktan sonra oynanmıştır. Geçen sezon Galatasaray ile yaptığımız maçta Arda'nın ısrarlı itirazı sonucu auta çıkan bir top gol oldu. Ne oldu rakibinize 3 puan size 0 puan. Bizim kaybettiklerimizi ve bizden aldıklarını ottaya koyarsanız kimin nerede olduğu belli olur. Ankaraspor-Beşiktaş maçında Nobre'nin golünü 70 milyon gördü hakem nasıl görmez anlamadık. Net bir şekilde 12 puanımız gitti geçen sene. 27. haftada Belediye maçında Nobre'nin kartı var ve bu kırılma anı. O maçta aldığı kırmızı kart sonucu takımın kimyası bozuldu. Fenerbahçe'ye yenildik. O maçı hatırlayın Colin Kazım'ın smacı var. Belki maç berabere biterdi. Bizim bütün hesabımız kendimizle. İlk yarıdaki Fenerbahçe maçını görmüşünüzdür. Çok iyi top oynadığımız, 1-0 öne geçtiğimiz ve yenildiğimiz bir maç. İsmet Arzuman'ın sadece kendisinin devam ettirdiği, kimsenin duymadığı düdük ve Deividi'in attığı gol. Bünyamin Gezer'in Colin Kazım'ın rakibine yaptığı harekete kart bile vermeyip, bu sezonki Fener maçında Cisse'yi iki sarı kartla oyundan atması ise kabul edilemezdir"

"Bilinçli ve hain bir senaryo"
Kenan Öner'den sonra tekrar sözü alan Yıldırım Demirören konuşmasını şöyle sürdürdü:


"Büyük Beşiktaşlılar bu izledikleriniz bilinçli ve hain birer senaryodur. Bugüne kadar Beşiktaşlılık duruşunun altında gösterdiğimiz anlayışı anlamayanlar. Bizim Beşiktaş olarak sabrımız, sukunetimiz ve anlayışımız acizlikten değil, efendilik ves saygıdandır. "Seni evden aldırırım"jargonunun hep karşısında olacağız. Duruşumuz hiçbir zaman değişemeyecek. Bizi küçük lokma nolarak görenlerin karşısında dimdik duracağız. Bize karşı olanları hep birlikte izledik. Bunlar saha içindekiler. Bir de dışarıda karşımıza çıkartılanlar var. En büyük proje olan Fulya Projesi'ne karşı çıkanlar ve bunnun hakkında senaryolar yazanlar var.. Yeni stat projesinin neden başlayamadığımızı anlatayım.. Hasan Doğan zamanında ortaya çıkan bu proje İstanbul'a bir armağandır. 2500 araçlık kapalı otoparkın trafiği etkileyeceği nedeniyle Kültür Bakanlığı bu projeyi bekletmektedir ve bize statı başka bir yere taşımamızı önermişlerdir. Bize bu engellemeler olurken diğer rakiplerimize her türlü imkan sağlanmıştır. Şimdi bu Beşiktaşılılar durup Beşiktaş'a niye kolaylık sağlanmıyor diye sormalıdırlar. Bana hakaret etmekle menfaat sağlayabilirsiniz, reyting alıyor olabilirsiniz. Bu noktada önemli olan ben değilim. Yayıncı kuruluş tek başına olmanın verdiği rrahatlıkla, çifte standartla pozsiyonları tartışmışlardır. Zapo, Üzülmez ve Nobre'yi defalarca hedef göstermiş ve futbolcularımızı hakemlerin önüne atmıştır. Taraflılıklarını göstermişlerdir. Biz başkaları gibi Federasyon binalarına yürümeyiz. İki gün sonra da maç kazandık diye sevinmeyiz. Bizim bu mücadelemiz, maç kazanıp kazanmamak ya da şampiyon olup olmamak değil. Galatasaray maçında Zapo'nın hareketinden sonra ikinci sarı kart görmesi gerektiğini de ben söyledim. Hakemin rakibin aleyhine yanlış kararına tepki gösteren de bizim taraftarımızdır.

Galatasaray maçının ardından MHK Başkanı Oğuz Sarvan'a küfür ettiği iddalarına da değinen Demirören, "Maç sonrası sövmeden dile getirdiğim sitemimi kaba bir dille söylemiş olabilirim. Bu konuda özür dilerim. Bu 20 yılın birikiminden ötürü meydana gelmiştir. Beşiktaşılıların bu değerlendirmeyi yapacaklarına inanıyorum. Buraya kadar saydıklarımız sadece gerçekleri sizle paylaşmaktır. Bu gerçekler ışığında tek büyük var en büyük Beşiktaş'ı yaratalım" diye konuştu.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla