Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-12-2008, 21:33   #22
mbecerikli

mbecerikli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
edaks´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bende koyrım avatara o resmı netten bulmak zor olmasa gerek
vallahi ne diyeceğimi bilmiyorum.pes diyorum.insanı söylediğine pişman ettiniz.aslında bu durum neye benziyor biliyor musunuz.Beşiktaşımın bugunkü durumuna.herkes yıldırım başkandan şikayetçi ben de dahil.ama kimse de cesaret edip şeçim zamanı karşısına çıkamıyor.kimsenin güveni kalmamış diğerine.bir beşiktaşlı başka bir beşiktaşlıdan yardım istiyor diğerleri nereden bilemim senin doğru söylediğine deyip yardım etmiyorlar.yönetim fulyayı bitirelim diyor gelin herkes yardım etsin beşiktaşa yıllarca para akıtacak projelere yardım edin diyor.ama ona muhalefet olan diğerleri önüne binbir türlü engel koyup işin uzamasına neden oluyor.veya basında da bu geçerli hesapta beşiktaşlı geçinen yazarlar sırf yönetimi vya teknik direktörü beğenmiyor diye beşiktaşın aleyhine yazılar yazıp takımı yıpratıyorlar.son yıllarda fener veya galatasaray camiasında böyle birşey yok.takımının yararına olacak hangi konuda olacaksa hepsi birlik olup işi bitiriyorlar.bizde yok hakemleri satın aldılar.federasyon bize düşman diye diye başarısızlıklara alışır olmuşuz.