Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-12-2008, 11:12   #10
|RespecT Me|
Banned

|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Icon15 Uyan Beşiktaşlı!

UYAN BEŞİKTAŞLI!
HEPSİNİ OKU VE OYUNU BOZ!
  1. Aleyhimize Hatalar
  2. Lehlerine Hatalar
  3. Federasyona Tepki Gösterin
  4. Futbol Federasyonu'nu UEFA'ya Şikayet Edin
  5. DIGITURK İade Kampanyası
Aleyhimize Hatalar;
* 19 Kasım 2006 tarihindeki 0-0 biten Fenerbahçe - Beşiktaş maçındaki Lugano'nun
İbrahim Üzelmez'e tabiri caizse attığı uçan tekme. Aynı maçta tümerin köşe bayrağı dibinde Burak Yılmaz’a çift taban sert müdahalesi...
Hakemler: Vedat Yüksel, Bahattin Duran, Alper Ulusoy, Yılnur Önen (4.)

17 Eylül 2006’da Ali Sami Yen Stadı’nda İnamoto’nun Burak’a korner pozisyonunda karate yapması ve aynı karşılaşmada Baki’nin Hakan’a yaptığı müdahaleyi gören Cüneyt Çakır’ın bu hareketi görememesi...
sonuç:1-0 gs..
Hakemler: Cüneyt Çakır, Bülent Gökçü, Kemal Yılmaz, Hüseyin Göçek (4.)

10 Ağustoıs 2007 tarihinde İstanbul Olimpiyat Stadı’nda oynanan Kasımpasa – Beşiktaş maçında Ricardinho’ya yapılan net penaltının verilmemesi..
Hakemler: Hüseyin Göçek, Alpaslan Dedeş, Murat Şahin, Çetin Sarıgül (4.)

15 Eylül 2007 tarihindeki 0-0 biten Ankaraspor - Beşiktaş maçında Tello’nun attığı nizami golün Nobre’nin elle oynadığı gerekçesiyle sayılmaması..

Bu maçtan sonra Ertuğrul Sağlam hakemlere şu soruyu sormuştur’’ varolan bişeyi yanlış görebilirsiniz de olmayan bir şeyi nasıl varmış gibi gördünüz?’’
Hakemler: Vedat Yüksel, Adil Sinem, Serkan Akarca, Hakan Sivriservi (4.)

* 22 Eylül 2007 tarihindeki 3-2 biten Beşiktaş - Denizlispor maçındaki 90.dk sert oynayan Denizlispor'lu oyunculara kırmızı kartını çıkarmaması, ama 90.dakikada Edouard Cisse'ye sarı kart gösterip sonrada Cisse'nin alkışlamasından sonra kırmızı kartın çıkması. Aynı zamanda o haftadan sonra oynanacak maç olan Galatasaray maçında Cisse'nin cezalı duruma düşmesi. Bu olydan 1 dk sonra Nobre’ye atılan uçan tekmeye sadece sarı kart çıkarılması ve tribünlerin yoğun tepkisi..
Hakemler: Yunus Yıldırım, Baki Tuncay Akkın, Arkın Akgöl, Abdullah Yılmaz

* 29 Eylül 2007 tarihinde oynanan 2-1 biten Galatasaray - Beşiktaş maçında Galatasaray'ın golden önce kazandığı kornerin, kornerle alakası olmaması ve penaltıyla gelen Galatasaray'ın 2. golü öncesi Arda Turan'ın tabiri caizse denize atlar gibi penaltıya yatması.
Hakemler: Selçuk Dereli, Bahattin Duran, Alper Ulusoy, İsmet Arzuman (4.)

20 Ekim 2007 tarihinde Trabzon Avni Aker Stadında oynanan karsılasmada kalecimiz Rüştü’nün göğsüyle müdahale ettiği topa hakemin elle oynadı yorumu yapması ve gösterdiği kırmızı kart..
Hakemler: Bülent Yıldırım, Baki Tuncay Akkın, Nihat Mızrak, Zafer Önder İpek (4.)

* 03 Kasım 2007 tarihindeki 2-1 biten Fenerbahçe - Beşiktaş maçındaki Beşiktaş'ımızın 90. dakikada Higuain ile kazanmış olduğu golün sayılmaması.
Hakemler: İsmet Arzuman, Mustafa Emre Eyisoy, Alper Ulusoy, Oktay Demiray (4.)

10 Kasım 2007 tarihinde İstanbul İnönü Stadı’nda oynanan maçta ligin en güçlü futbolcusu olduğu söylenen Mehmet Yıldız’ın , İbahim Toraman’ın ufak bir dokunmasıyla kendini yere bırakması sonucu İbrahim Toraman’ın kırmızı kart görmesi ve yine aynı karşılaşmada maç 1-1 iken Bobo’nun düşürülüşüne hakemin seyirci kalıp dönen topun gol olması.
Hakemler: Bünyamin Gezer, Özgür Çetiner, Mustafa Sönmez, Süleyman Abay (4.)

7 Mart 2008 tarihinde Ankara’da oynanan Gençlerbirliği-Beşiktaş maçının uzatma dakikalarında yardımcısının ısrarla penaltı diye bayrak kaldırıp kendisini uyarmasına rağmen yunus yıldırımın Bobo’ya yapılan penaltıyı vermemesi..
Hakemler: Yunus Yıldırım, Alper Ulusoy, Serkan Akarca, Abdullah Yılmaz (4.)

22 Mart 2008’de İstnbul Olimpiyat Stadı’nda oynanan karşılaşmada Ekrem’in Bobo’yu yaklaşık 30 saniye boyunca aralıksız çekip itmesi ve net penaltı olarak değerlendirilmesi gereken pozisyon sonucu Bobo’nun Ekrem’i itmesinin direk kırmızı kartla cezalandırılıp Bobo’nun 4 maç ceza alması ve karşılamanın 50 dk.sını 10 kişi oynamak zorunda olan takımımızın bir hafta sonraki kritik fenerbahce maçı öncesi moralman ve puan olarak dezavantajlı duruma gelmesi.
Hakemler: Hakan Sivriservi, İsmail Şencan, Orkun Aktaş, Mete Kalkavan (4.)
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla