Konu
:
Uyan Beşiktaşlı!Hepsini Oku ve Oyunu Boz
Tekil Mesaj gösterimi
27-12-2008, 11:16
#
14
|RespecT Me|
Banned
Tecrübe Puanı:
0
permalink
28.11.2008 tarihinde Kayseri’de oynanan kaşılaşmada çizgiyi geçmeyen topun Trabzonspor lehine gol olarak değer kazanması
Hakem: Halis Özkahya
28.09 2008’de Ali Sami Yen Stadı’nda oynanan Galatasaray-Konyaspor maçında gs nin ilk goünde Baros’un ofsayt durumda olması ayrıca Lincoln’ün golünden önce faul olması..
Hakem: Yunus Yıldırım
30.11.2008 tarihinde Ali Sami Yen Stadı’nda oynanan Galatasaray-Hacettepe maçında Süleyman Abay’ın yanlış adamı(Teli’yi) oyundan atması, Barış Özbek’e sarı kart göstermeyip haklı yere sarı kart isteyen Tozo’yu oyundan atması, gs.nin 3.golünün ofsayt oluşu...
Hakem: Süleyman Abay
18.10.2008 tarihinde İzmit İsmetpaşa Stadı’nda oynanan Kocaeli-Fenerbahçe maçında Fenerbahçe’nin uzatmanın da uzatmasında attığı gol ve golden önce Fenerbahçeli Gürhan’ın rakip oyuncuya yaptığı faul.
Hakem: Bülent Yıldırım
30.08 tarihinde Kadıkoy’de oynanan Fenerbahçe-İstanbul Bşb maçında İbb’den 2 oyuncu atan ve Serhat’in ilk sarı kartı da haksızken,ikinci sarı kartı gördüğü pozisyonunun aynısını yapan sarı kartlı Gökhan Gönül’ü oyundan atamayan,eliyle kart işaeti yapan Guiza’ya kart veremeyen....
Hakem: Süleyman Abay
05.04.2008 tarihinde Kadıkoy Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan karsılasmada fenerbahcenin ilk golünde deividin kendisine hiçbir müdahale olmadan kendini yere bırkaması sonucu kazanılan penaltı ve uzatma dakikaları dolduktan sona semihin ofsayttan attığı golle gelen 2-1 lik galibiyet.
Hakem: Hakan Sivriservi
06.04.2008 tarihinde Ankara’da oynanan Gençlerbirliği-Galatasaray maçında Sabri’nin 44.dakikada yapmış olduğu %100 penaltının verilmemesi.
Hakem: Kuddusi Müftüoğlu
04.11.2007 tarihinde g.antepte oynanan karşılaşmada servetin çok net ofsayttan son dakikada attığı gol.
Hakem: Yunus Yıldırım
31.10..2007 tarihinde Denizli’de oynanan Denizlispor-Galatasaray maçının son dakikasında verilen anlamsız penaltı ve gelen2-1 lik gs galibiyeti.
Hakem: Bünyamin Gezer
01.12.2007 tarihinde oynanan Denizlispor-Fenerbahçe maçında 84.dakikada Denizlisporlu Serhat’ın attığı golün ofsayt gerekçesiyle iptali,oysa ki Carlos ofsaytı bozuyordu..
Hakem: Bülent Yıldırım
11.11.2007 tarihinde Kayseri’de oynanan Kayserispo-Fenerbahçe karşılaşmasında roberto carlosun yan hakemin üstüne su atması.
Yan Hakem: Hüseyin Fidan Hakem: Oktay Demiray
26.09.2006 tarihinde Kadıkoy’de oynanan ve Lugano’nun eliyle asist yaptığı Fenerbahçe-Antalyaspor maçı...
Hakem: Hüseyin Göcek
Bu sene ne tesadüftür ki ikisi de Beşiktaş maçında öncesine denk geldiğinden midir bilinmez 22.11.2008 tarihinde Ankara’da oynanan Ankaragücü-Fenerbahçe maçında kart işareti yaptığı halde 3 kartlı Lugano’ya sarı kart verilmemesi...
Hakem: Fırat Aydınus
12.12.2008 tarihinde yine Ankara’da oynanan Gençlerbirliği-Galatasaray karşılaşmasında Baros’un elle oynama,kendini altmaya yönelik hareket ve itirazdan 3 sarı kart görmesi gerekirken sadece 1 kart çıkaran Hakem: Halis Özkahya.
------------------ o ------------------
Futbol Federasyonu'na Gönderebileceğiniz E-Posta Metni:
Mail Adresi:
tff@tff.org.tr
Adres: Türkiye Futbol Federasyonu
Konaklar Mah. Ihlamurlu Sok. 9 4. Levent ISTANBUL
Phone: +90-212/282 7020
Fax: +90-212/282 7016
TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU`NA
Kurum olarak varlığınızın temel sebebi futbolda haksızlığa mahal vermemektir.Son yıllarda, her maçta, Beşiktaş`ın aleyhine verilen haksız kararların tarafınızdan gözden geçirilmelerini rica ediyoruz.
Bazı kulüplerimizin kazandıkları yıldızları bizim yıllar önce hakettiğimiz ancak hakem hataları ile elimizden alındığı gerçeğini de unutmadan lütfen bu soruna ivedi bir çözüm getirin.
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM.
BEN BİR MALIM!
|RespecT Me|
Açık Profil bilgileri
|RespecT Me| - Daha fazla Mesajını bul