Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-12-2008, 22:17   #7
Karetta2002
 
Karetta2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
shawnodese´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kaostan başka bir şey getirmez.
Ortada aday yok, muhalefet yok. Kriz ortamından dolayı herkes kendi şirketlerini kurtarmanın derdinde. Yönetim istifa diyin.
Maça gidilmez, Lisanslı Beşiktaş ürünü alınmaz, kulübe katkıda bulunulmaz ama çıkılır yönetim istifa denir.
Fulya eleştirilir, içeriği bilinmeden. İnönü stadının yenilenmesi istenmez. Çünkü bunlar rant kapısıdır. Birilerinin rantı ellerinden alınacaktır. Böyle olunca da o kişiler çevrelerini kullanarak suyu bulandıracaklardır.
Yönetim bu şekilde gderse , bundan sonra gelecek her yönetim risk altında olur. İbra edilmeme tehlikesi yaşar, bu durumda bir çok kaliteli ismin Beşiktaş a başkan adayı olmasını engeller.

Bir sonraki adımı düşünmeden hareket edin.

Bravo size. Görün bakalım olası bir kongre de piyasada adı dolaşan isimlerden kimler aday olacak.

Beşiktaş'ın kimlerin eline kalacağını görürsünüz.

2010 dan önce olacak herhangi bir seçim Beşiktaş için felaket olur. Çünkü; şu anda mali kriz ciddi boyutlarda. 2009 da da krizin devam etmesi öngörülüyor. Bu kriz ortamında kaliteli aday beklemek hayal olur.

Önümüzdeki sene büyük ihtimalle televizyon gelirlerindeki $ kuru sabitlenecek. Digitutk bunu talep etmeyi planlıyor. o da gerçekleşirse durum daha da kötü olur. O yüzden mantıkla, aklı selim hareket etmek gerek.
Bence Demirören'in olağanüstü kongreye giderek, iş bilen çok güçlü bir yönetim kurması ve güven tazelemesi yerinde olur..Çünkü Şu anki yöneticileri ve akıl hocaları sadece reklam ve rant peşindeler..Bilgili zamanındaki gibi icra komiteleri kurulmasıçok yerinde olur..
Ayrıca ,Bilgili dönemindeki gibi kapalı trübünün sadece loca ve basın trübünü haline getirilmesi gerekir..Çünkü stad geliri tüm kombineler satılsa bile çok komik düzeyde...Halbuki 7 gün hizmet veren 5o loca 500 000 dolardan beşiktaşın ileri gelenlerine satılsa 25 milyon dolarlık loca geliri ile beraber en az yıllık 35 milyon dolarlık bir stad geliri yapar..işte o zaman Riquelme ler,Jo lar alınır Beşiktaşa..
__________________
"iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş"
Karetta2002 Ofline   Alıntı ile Cevapla