Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-12-2008, 09:08   #9
shawnodese
 
shawnodese - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
Karetta2002´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bence Demirören'in olağanüstü kongreye giderek, iş bilen çok güçlü bir yönetim kurması ve güven tazelemesi yerinde olur..Çünkü Şu anki yöneticileri ve akıl hocaları sadece reklam ve rant peşindeler..Bilgili zamanındaki gibi icra komiteleri kurulmasıçok yerinde olur..
Ayrıca ,Bilgili dönemindeki gibi kapalı trübünün sadece loca ve basın trübünü haline getirilmesi gerekir..Çünkü stad geliri tüm kombineler satılsa bile çok komik düzeyde...Halbuki 7 gün hizmet veren 5o loca 500 000 dolardan beşiktaşın ileri gelenlerine satılsa 25 milyon dolarlık loca geliri ile beraber en az yıllık 35 milyon dolarlık bir stad geliri yapar..işte o zaman Riquelme ler,Jo lar alınır Beşiktaşa..
Problem şurda; bir çok kişi Yıldırım Demirörenle çalışmak istemiyor. Öyle olmasaydı hiç bir muhalefetin olmadığı son seçime çok güçlü bir yönetimle girilirdi.
Localarla ilgili sözlerinize katılıyorum. Beşiktaş'ın stadın gelirlerini arttırmaya gereksinimi var. Yalnız stadla ilgili sıkıntılar çok fazla.
Beşiktaş'ın iş bilen, proje üreten yöneticilere gereksinimi var. Yalnız bu kişilerin çoğunluğu dediğim gibi Yıldırım Demirörenle çalışmaya karşılar. Ona destek verirler ama onun yer aldığı yönetimde yer almazlar.

Gerçek şu kişi Beşiktaş'ın çok güçlü bir yönetime ihtiyacı var. Kimseye prim vermeyecek, tartışılmayacak bir yönetime. Mevcut şartlarda böyle bir yönetim beklemek iyimserlik olur.

Konu shawnodese tarafından (28-12-2008 Saat 09:10 ) değiştirilmiştir..
shawnodese Ofline   Alıntı ile Cevapla