28-12-2008, 17:09

|  

#1  |  
  |    Can't Forget    
				      |      Sözlendiğini Duyunca . . .   |   |            Hep bir umut vardı içimde     Belki olur hayalini kurdum hep      Dün yine seni düşünürken      Sözlendiğin aklıma gelince ciğerimin saniye saniye     Parçalandığını hissettim . . .      Ağlamak istiyordum , belki rahatlarım diye     Ama , olmadı , ağlayamadım      Sadece şunları söyleyebildim      Allah'ım inşallah mutlu olur inşallah . .      Ben seni düşünüp ay yüzlüm'ü dinlerken     Sen kimin yüzüne bakıyorsun      Önemi yok ; umarım mutlusundur umarım mutlu olursun sonsuza dek     Arkadaşının , kızı kendine nefret ettirdin , seninle olabilirdi demesi     Yıkıldım işte o an     Evet olabilirdi ama sadece yüzünle kaldım ben      Umarım mutlu olursun .      Ahirette görüşmek üzere . . .            ( İçimden geçenleri döktüm işte . . Aşık olduğum kızın sözlendiğini duyunca benim için dünya denen şeyin hiçbir önemi kalmadı artık . . . Psikolojim alt üst   )      

|        |