Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-12-2008, 20:59   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Batuhan: 'Bobo'dan daha iyi oyuncuyum'

BEŞİKTAŞ, teknik direktör Mustafa Denizli'nin başkan Yıldırım Demirören'e verdiği rapor üzerine devre arasında gidecek oyuncularla yollarını ayırmaya başladı.

Asbaşkan Levent Erdoğan'ın yakın arkadaşı olan Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Denizli'nin sistemine uymadığı ileri sürdüğü Ali Tandoğan'ı bonservisi ile aldı. Beşiktaş'ın alt yapısından yetişen Emre Özkan'dan sonra Ali Tandoğan'ı da renklerine bağlayan kırmızı siyahlılar, golcü Batuhan Karadeniz için de el sıkıştı.

Şımarık değilim

Takımda Bobo ve Nobre'den dolayı yer bulamadığını ve her fırsatta futbol oynamak için ayrılmak istediğini ifade eden Batuhan'ın kiralık olarak verileceği öğrenildi. Genç oyuncu hakkında kararsız kalan Mustafa Denizli'nin son sözü bekleniyor. Batuhan "Ben Beşiktaş'ta Bobo'dan daha iyi oynayacağıma inanıyorum. Fakat hala bana şımarık ve çocuk gözü ile bakılması canımı sıkıyor. Beşiktaş'ın alt yapısından Halim Aydın, Mehmet Ekşi, Necdet Ergün, Metin Uzun gibi usta isimlerin arasında eğitim aldım. Eğer niyetim bozuk olsaydı boş mukaveleye imza atmazdım. Artık oynamak istiyorum" dedi.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla