Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-12-2008, 22:09   #3
NdeR 1903
Fransa KaRTali

NdeR 1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

- AZİZ BAŞKANI BAŞARILI BULUYORUM -

Aziz Başkanı başarılı buluyorum. Çok önemli şeyler kattı takımına. Adnan bey ise henüz yeni başladı. Geçen sene şampiyon oldular tamam ama o kadroyu oluşturan, o ekibi kuran başkan Özhan başkandı.

- SERIC'E HOCALARIMIZ SICAK BAKMADI -

Seric belki lig başladığından beri bizde oynamış olsaydı, bugünkünden kat kat daha iyi olabilirdi. Ama maalesef hocalarımız ona şans vermek istemediler pek fazla.

- BU YARI LİDER OLABİLİRDİK -

Bu sene en az 6 puanımızı alamadık. Ve eğer o puanları alsaydık şu anda averajla liderdik.

- TARAFTARIMIZDAN DESTEK BEKLİYORUZ -

Beşiktaş seyircisi dünya tarihine geçmiş rekortmen bir seyircidir. Biz bundan sonrada taraftarımızın desteğini bekliyoruz. Biz seyircimizden destek istiyoruz. Onların görevi takımlarını sahiplenmek ve destek çıkmak. Onların bize yaptıkları kötü tezahürratları diğer takımların sahalarına gidince rakip taraftarlarda bize yapıyor ve bu hiç hoş birşey değil. En son Ali Sami Yen stadında karşılaştık bu tür bir olayla.

- BİZİM TARAFTARIN FUTBOL KÜLTÜRÜ YÜKSEK -

Futbol kültürü en fazla olan kulüp taraftarı Beşiktaş'tadır. Çünkü hakem kararlarını en iyi görüp yorumlayabilen taraftar topluluğu bizdedir.

- BUNDAN SONRAKİ HEDEFİMİZ TEK BÜYÜK BEŞİKTAŞ'I YARATMAK -

Bundan sonraki hedefimiz tek büyük olacak Beşiktaş'ı yaratmaktır. Bundan sonra çok şey farklılaşacak. Belli şeyleri konuştukça birşeylerin farklılaşacağını düşünüyorum. Ben başladım konuşmaya ve sonrasıda gelecek.

- HERKESE İYİ SENELER DİLİYORUM -

Herkese iyi seneler diliyorum. Ayrıca yine herkesten ricam Türk futbolunu düşünerek hareket edelim. Başkanlar, taraftarlar, hocalar, futbolcular ve medya. Gerginlikler yaratılmasın. Derbi maçlar mesela. Savaşa gitmiyoruz, maça gidiyoruz. Ne tür olaylar olduğunu hepiniz biliyorsunuz. Bizim stadımızda bu sene çok küfür edildiğini söyleyemem. Edildiği zamanda zaten federasyon gerekli cezayı veriyor.

- KAYIPLARIMIZ ALİ TANDOĞAN'A YÜKLENEMEZ -
Ali Tandoğan gönderildi diye tüm kayıpların bu oyuncuya yüklenmesi gibi birşey söz konusu değildir. Hocamız kendisi ile konuşup kadroda yer bulamayacağını belirtti. Zaten sene sonunda kontratı bitecekti.

- ANKETTE BEŞİKTAŞ HAKLI ÇIKTI -

Ayrıca programda izleyicilere sorulan "Hakemler Beşiktaş'ın hakkını yedi mi?" anketine, yüzde 94 Evet, yüzde 6 hayır cevabı geldi.
ve daha sonra da istikbâllerini kaybetmeye
mahkumdurlar '
Mustafa Kemal Atatürk
NdeR 1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla