Alıntı:
- SERIC'E HOCALARIMIZ SICAK BAKMADI -
| Niye aldınız bedavaya mıalınıyoryabancı futbolcular.! Alıntı:
- BU YARI LİDER OLABİLİRDİK -
| Siz bu kafayla giderseniz daha çok dik duk der durursunuz.! Alıntı:
- TARAFTARIMIZDAN DESTEK BEKLİYORUZ -
| Bu taraftar daha ne yapsın size dstek istemeye insan olan insan UTANIR.! Alıntı:
- BUNDAN SONRAKİ HEDEFİMİZ TEK BÜYÜK BEŞİKTAŞ'I YARATMAK -
| Görevde olduğunuz 5 YILDA aklınız nerdeydi? Akıl olduğu da şüpheli sizde...! Alıntı:
- AZİZ BAŞKANI BAŞARILI BULUYORUM -
| Adamların artıklarına dünya para verip toplarsan ve eziklerin EN BÜYÜK OLAN korkuları olan BEŞİKTAŞ'ı bu hale düşürdüğün için tabikide başarılı olacak AZİZE Başkanın.! Alıntı:
- ANKETTE BEŞİKTAŞ HAKLI ÇIKTI -
| Anketi bırak GERÇEĞE BAK... Tarih Öyle yada Böyle Skorları ve Sonuçları Yazıyor... Alıntı:
- HERKESE İYİ SENELER DİLİYORUM -
| Beşiktaşlılar Kan Ağlıyor HANGİ İyi Sene den Bahsediyosunuz SAYIN BAŞKAN??? Alıntı:
- GEÇEN SENE ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ -
| Ben Cinconlar oldu biliyorum Sayın BAŞKAN.! Alıntı:
- 3 BÜYÜK GERÇEĞİ 2 BÜYÜK YALANINA ÇEVRİLİYOR -
| Sayenizde Büyük BAŞKAN...! Alıntı:
- ERTUĞRUL HOCANIN KALMASINI İSTEDİM-
| Duyda İNANMA... ADAM giderken size Lafı oturttuda gitti. Söylediğinize Bakınız.. Alıntı:
- MUSTAFA HOCA İLE SONUNA KADAR GİDECEĞİZ -
| Korkarım ki Sonunuz Bu gidişle BEŞİKTAŞIMIZI Bilinçli birşekilde Batırmaktır... Birazcık bile olsa onur ve gurur gibi insana özgü duygular olsaydı bunu diyemezdini sayın BAŞKAN. Alıntı:
- MAYIS AYINDA STAD İNŞAATINA BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUZ -
| Hangi Mayıs? 2010-2012-2015???
Sözde 2008 Mayıs da Başlıyordunuz... Alıntı:
- 2010 YILINDA YENİDEN ADAYIM -
| Yorumsuzzzz ( ) Alıntı:
- DELGADO NORMAL OLAN BİR DÜŞÜŞ YAŞIYOR -
| Delgado geldi geleli adam gibi oynadığı maç sayısı 5 i geçmez... Demek ki bu durum size göre NORMAL.. PES.! Alıntı:
- LUCESCU GÖREVİ KENDİ BIRAKTI -
| Doğru bir karar vermiş. Sizin yönettiğiniz ve Beşiktaş ın haklarını savunamadığınız bu pis düzende AKLI olan bir teknik direktör çalışmak istemez.. Alıntı:
- ŞAMPİYONLUK KOVALAYAN TAKIMLAR OYUNCULARINI SATMAZLAR -
| Zago-Guinti-Nouma-Carew-Ailton-İlhan Mansız-Sergen Yalçın vb Gibi Kalteli Oyuncular hala bu takımda oynuyor herhalde.. SATMAZLAR dediğinize göre?
Başkan la açık oturum gibi olmuşoldu ama rahatladım bee
Konu Efsane48 tarafından (28-12-2008 Saat 22:44 ) değiştirilmiştir..
|